«Παντελονάτος»: Το ποστάρισμα του γιου του Γιοβάνοβιτς για τον πατέρα του (pic)

Ιβάν Γιοβάνοβιτς

i

© Intime

«Παντελονάτος»: Το ποστάρισμα του γιου του Γιοβάνοβιτς για τον πατέρα του (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:58 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 27.12.2023

Ο γιος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Νικόλας τοποθετήθηκε μέσα από τα social media για την αποχώρηση του πατέρα του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, χρησιμοποιώντας... παντελόνια.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό από χθες (26/12). Οι πληροφορίες που από νωρίς το μεσημέρι άρχισαν να έρχονται από την Τουρκία σχετικά με ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Φατίχ Τερίμ βγήκαν αληθινές και έχουμε πλέον οριστικά αλλαγή εποχής στους πράσινους με απόφαση Αλαφούζου. 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εδώ και μέρες βρισκόταν σε συζητήσεις με τον σπουδαίο Τούρκο προπονητή και τις τελευταίες ώρες έφτασε σε οριστική συμφωνία μαζί του για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Παράλληλα, ενημέρωσε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς πως δε θα συνεχίσει στον σύλλογο και ήδη λύθηκε το συμβόλαιο του Σέρβου προπονητή.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν άρεσε στον κόσμο του Παναθηναϊκού που ξέσπασε στοTwitter, ένα μέσα από τα social media ο γιος του Σέρβου τεχνικού έκανε τη δική του τοποθέτηση.

Τερίμ: «Ήρθα να κάνω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή, την υπογραφή μου τη βάζω με την καρδιά μου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:37 - 27.12.2023

Τερίμ: «Ήρθα να κάνω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή, την υπογραφή μου τη βάζω με την καρδιά μου»

Ο Φατίχ Τερίμ στις πρώτες δηλώσεις του κατά την άφιξή του, ανέφερε ότι ήρθε στον Παναθηναϊκό για να τον κάνει πρωταθλητή ενώ στη συνέχεια τόνισε πως την υπογραφή του τη βάζει με την καρδιά του.

Συγκεκριμένα, ο Νικόλας Γιοβάνοβιτς δημοσιοποίησε μία πανηγυρική φωτογραφία του πατέρα του από τον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ, την οποία συνόδευσε με το emoji με το παντελόνι.