Κάβουρα για Τζαβέλλα: «Πάμε παντού ως ζευγάρι - Δεν έχουμε πρόβλημα με τους παπαράτσι»
i

©glomex

Κάβουρα για Τζαβέλλα: «Πάμε παντού ως ζευγάρι - Δεν έχουμε πρόβλημα με τους παπαράτσι»

Κώστας Τσιακλής 16:37 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:57 - 06.03.2024

Η Βίκυ Κάβουρα κλήθηκε να σχολιάσει ξανά τη σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα και ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός ανέφερε πως πάνε παντού ως ζευγάρι και δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους παπαράτσι.

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» στο ΣΚΑΪ και κλήθηκε να σχολιάσει ξανά τη σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός ανέφερε πως πάνε παντού ως ζευγάρι και δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους παπαράτσι.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας με τη Βίκυ Κάβουρα είναι ένα από τα ζευγάρια που έχουν απασχολήσει τα ΜΜΕ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Όπως φαίνεται, οι δυο τους βρίσκονται στην καλύτερη φάση της ζωής τους, με την Ελληνίδα ηθοποιό να μη φεύγει από το πλευρό του 35χρονου αμυντικού.

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό μας» και ρωτήθηκε για ακόμα μια φορά για τη σχέση της με τον πρώην άσο της ΑΕΚ και νυν της Πεντίκσπορ. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός ανέφερε πως πάνε παντού ως ζευγάρι και δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους παπαράτσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Βίκυς Κάβουρα:

«Αισθάνομαι πολύ αμήχανα όταν με ρωτάνε για αυτό. Είμαι μια χαρά στην προσωπική μου ζωή. Πάμε παντού ως ζευγάρι, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τις παπαρατσικές φωτογραφίες. Στο Instagram ανεβάζω ό,τι νιώθω πως θέλω να μοιραστώ».

Επιπλέον σχολίασε και την ενασχόληση της με την παρουσίαση, λέγοντας: «Όταν είμαι δύο χρόνια άνεργη και μου κάνουν πρόταση για παρουσίαση, πώς θα πω όχι;»

Πρόσφατα ο Τζαβέλλας είχε ταξιδέψει στην Τουρκία προκειμένου ο Έλληνας άσος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Πεντίκσπορ. Μαζί του στη γειτονική χώρα, δεν θα μπορούσε να μην ταξιδέψει η Βίκυ Κάβουρα, η οποία είχε τα γενέθλιά της (27/6). Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο διεθνής στόπερ ανάρτησε μία φωτογραφία σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται το ζευγάρι και μία τούρτα γενεθλίων.