Η Βίκυ Κάβουρα γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Τουρκία μαζί με τον Τζαβέλλα (pic)

Τζαβέλλας - Κάβουρα

i

© Instagram

Η Βίκυ Κάβουρα γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Τουρκία μαζί με τον Τζαβέλλα (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:40 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:57 - 06.03.2024

Με αφορμή τα γενέθλιά της (27/6), η Βίκυ Κάβουρα γιόρτασε τα γενέθλιά της σε γνωστό εστιατόριο της Τουρκίας μαζί με τον αγαπημένο της Γιώργο Τζαβέλλα.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας με τη Βίκυ Κάβουρα είναι ένα από τα ζευγάρια που έχουν απασχολήσει τα ΜΜΕ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Όπως φαίνεται, οι δυο τους βρίσκονται στην καλύτερη φάση της ζωής τους, με την Ελληνίδα ηθοποιό να μη φεύγει από το πλευρό του 35χρονου αμυντικού. Τις τελευταίες ώρες, ο πρώην αμυντικός της Ένωσης ο οποίος πανηγύρισε με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα το νταμπλ, βρίσκεται στην Τουρκία με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Πεντίκσπορ.

Μαζί του στη γειτονική χώρα, δεν θα μπορούσε να μην ταξιδέψει ο Βίκυ Κάβουρα, η οποία είχε τα γενέθλιά της (27/6). Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο διεθνής στόπερ ανήρτησε μία φωτογραφία σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται το ζευγάρι και μία τούρτα γενεθλίων.

Στο Παρίσι ο Τζαβέλλας με την Κάβουρα

Πριν μερικές μέρες, Γιώργος Τζαβέλλας και Βίκυ Κάβουρα πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές στο Παρίσι. Να θυμίσουμε, η Εθνική Ελλάδας αντιμετώπισε την Γαλλία την προηγούμενη Δευτέρα (19/6) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024. Οι ποδοσφαιριστές του Γκουστάβο Πογέτ έπαιξαν με πάθος, τα έδωσαν όλα και λίγο έλειψε να πάρουν με ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα στο κατάμεστο «Σταντ ντε Φρανς». 

Ωστόσο, ο Κιλιάν Εμπαπέ χάρισε την νίκη στη δευτεραθλήτρια κόσμου από το σημείο του πέναλτι, κάνοντας παράλληλα το απόλυτο (4/4) και παρέμεινε στην κορυφή του δεύτερου ομίλου με 12 βαθμούς. Στην αποστολή της «γαλανόλευκης» ήταν και ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος εν αντιθέσει με το ματς με την Ιρλανδία στην «OPAP Arena» δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Ουρουγουανό τεχνικό. Στο πλευρό όμως του Έλληνα αμυντικού αλλά και της Εθνικής Ελλάδας βρέθηκε η Βίκυ Κάβουρα. Η γνωστή ηθοποιός είναι πάντα δίπλα στον σύντροφό της και τον στηρίζει σε κάθε του στιγμή. 

Τζαβέλλας: «Στην Εθνική δεν υπάρχουν ομάδες - Θα δούμε τι θα γίνει με την ΑΕΚ»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

13:37 - 08.06.2023

Τζαβέλλας: «Στην Εθνική δεν υπάρχουν ομάδες - Θα δούμε τι θα γίνει με την ΑΕΚ»

Ο Γιώργος Τζαβέλλας παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Πέμπτης (8/6) σε ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κατάκτηση του νταμπλ από την ΑΕΚ, στην οικογένειά του, την Εθνική Ελλάδας αλλά και το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Μπορεί η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ματς με τη Γαλλία, αλλά ο Γιώργος Τζαβέλλας κι η αγαπημένη του αποφάσισαν να καθίσουν μερικές μέρες ακόμα στο Παρίσι. Η «πόλη του φωτός» εξάλλου είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των ερωτευμένων. Η Βίκυ Κάβουρα τις τελευταίες μέρες μοιράστηκε στα social media με τους ακόλουθούς της στιγμές της καθημερινότητας της με τον Γιώργο Τζαβέλλα από το πανέμορφο Παρίσι.