Στο Παρίσι ο Τζαβέλλας με την Κάβουρα

Τζαβέλλας - Κάβουρα

i

Τζαβέλλας - Κάβουρα/ ©Intime

Στο Παρίσι ο Τζαβέλλας με την Κάβουρα

Sportal newsroom 12:55 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:59 - 06.03.2024

Ο Γιώργος Τζαβέλλας και η Βίκυ Κάβουρα συνεχίζουν τις διακοπές τους στην «πόλη του φωτός».

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετώπισε την Γαλλία την περασμένη Δευτέρα (19/6) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024. Οι ποδοσφαιριστές του Γκουστάβο Πογέτ έπαιξαν με πάθος, τα έδωσαν όλα και λίγο έλειψε να πάρουν με ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα στο κατάμεστο «Σταντ ντε Φρανς». Ωστόσο, ο Κιλιάν Εμπαπέ χάρισε την νίκη στη δευτεραθλήτρια κόσμου από το σημείο του πέναλτι, κάνοντας παράλληλα το απόλυτο (4/4) και παρέμεινε στην κορυφή του δεύτερου ομίλου με 12 βαθμούς. 

Στην αποστολή της «γαλανόλευκης» ήταν και ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος εν αντιθέσει με το ματς με την Ιρλανδία στην «OPAP Arena» δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Ουρουγουανό τεχνικό. 

Στο πλευρό όμως του Έλληνα αμυντικού αλλά και της Εθνικής Ελλάδας βρέθηκε η Βίκυ Κάβουρα. Η γνωστή ηθοποιός είναι πάντα δίπλα στον σύντροφό της και τον στηρίζει σε κάθε του στιγμή. 

Μπορεί η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ματς με τη Γαλλία, αλλά ο Γιώργος Τζαβέλλας κι η αγαπημένη του αποφάσισαν να καθίσουν μερικές μέρες ακόμα στο Παρίσι. Η «πόλη του φωτός» εξάλλου είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των ερωτευμένων. 

Η Βίκυ Κάβουρα τις τελευταίες ώρες μοιράστηκε στα social media με τους ακόλουθούς της στιγμές της καθημερινότητας της με τον Γιώργο Τζαβέλλα από το πανέμορφο Παρίσι. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι περνάει ξέγνοιαστές στιγμές και ποζάρει με φόντο τον ποταμό Σικουάνα και τον Πύργο του Άιφελ.