Η Καλαμάτα ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάτσε
i

©Kalamata fc

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάτσε

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:25 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 14.12.2023

Ο Έργκους Κάτσε αποχώρησε από τον Αιολικό και υπέγραψε για ενάμιση χρόνο με τη Καλαμάτα.

Ο Έργκους Κάτσε έμεινε ελεύθερος το πρωί της Πέμπτης (14/12) από τον Αιολικό, όμως ο Αλβανός μέσος βρήκε ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού υπέγραψε με τη Καλαμάτα για ενάμιση χρόνο. Μάλιστα αυτή θα είναι η 9η διαφορετική ελληνική ομάδα, την φανέλα της οποίας θα φορέσει ο 30χρονος Αλβανός αμυντικός μέσος. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλαμάτας: 

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Έργκους Κάτσε. Είναι διεθνής Αλβανός ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει πλούσιο βιογραφικό με καριέρα σε υψηλό επίπεδο. 

Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τον ΠΑΟΚ στον οποίο είχε 113 συμμετοχές και 7 γκολ, ενώ είχε και δυο εμφανίσεις στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Το 2017 μεταγράφηκε στην Βικτώρια Πλζεν, ενώ την διετία 2018-19 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό όπου είχε 30 συμμετοχές και δύο γκολ. Ακολούθησαν την περίοδο 19-20 η Λαμία, 20-21 ο ΑΡΗΣ όπου είχε 12 συμμετοχές, πρόπερσι η Παρτιζανι και πέρυσι η Βέροια

Εμφατική επικράτηση του Ιωνικού επί του Αιγάλεω - Νίκη για την ΑΕΚ Β' κόντρα στην Κοζάνη
SUPER LEAGUE 2

16:52 - 13.12.2023

Εμφατική επικράτηση του Ιωνικού επί του Αιγάλεω - Νίκη για την ΑΕΚ Β' κόντρα στην Κοζάνη

Ο Ιωνικός ήταν καταιγιστικός κόντρα στο Αιγάλεω και πήρε εύκολα τη νίκη με το εμφατικό 5-1. Η ΑΕΚ Β' πέτυχε την 3η της νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, επικρατώντας 1-0 της Κοζάνης.

Φέτος φόρεσε την φανέλα του Αιολικού όπου είχε επτά εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ».

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!