Και ο Χάντσον-Οντόι στη Νότιγχαμ

Κάλουμ Χάντσον-Οντόι

i

prtscr

Και ο Χάντσον-Οντόι στη Νότιγχαμ

Ορέστης Καδδάς 09:05 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:16 - 01.09.2023

Το μεταγραφικό ντεμαράζ της Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζεται με την διαφαινόμενη απόκτηση του Κάλουμ Χάντσον-Οντόι από την Τσέλσι.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει βάλει στο «τέρμα τις μηχανές» τις τελευταίες μέρες και ώρες τις μεταγραφικής περιόδου και είναι πάρα πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμα σημαντικής μεταγραφής, αυτής του Χάντσον-Οντόι από την Τσέλσι.

Ο Άγγλος εξτρέμ δεν βρίσκεται στα σχέδια του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και η Τσέλσι έψαχνε εδώ καιρό ομάδα για να τον δώσει με τη Φούλαμ και τη Νότιγχαμ  Φόρεστ να ήταν αυτές που φαινόταν να βρίσκονται πιο κοντά στην υπογραφή του. Τελικά αυτή που τα κατάφερε είναι η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, που όπως όλα δείχνουν προσθέτει έτσι ένα ακόμα σημαντικό γρανάζι στο ρόστερ της, στην προσπάθεια που θα κάνει και φέτος να παραμείνει στην Premier League.

Ο Χάντσον-Οντόι έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Τσέλσι και πριν μερικά χρόνια θεωρούνταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ομάδας αλλά και της Αγγλίας με τον 22χρόνο πλέον να μην φτάνει ποτέ τις δυνατότητες που φαινόταν πως είχε. Έτσι έχοντας ένα χρόνο ακόμα στο συμβόλαιο του η Τσέλσι δεν έχει άλλη επιλογή από το να τον πουλήσει εφόσον δεν θέλει να τον χάσει ως ελεύθερο. Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο είναι αρκετά πιθανό η μετακίνησή του στο Νότιγχαμ να γίνει με δανεισμό, στον οποίο θα υπάρχει και οψιόν αγοράς.                       

Ο Άγγλος εξτρέμ πέρυσι δόθηκε δανεικός στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα πόδια του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, καθώς αγωνίστηκε σε μόλις 21 παιχνίδια, πολλά εκ των οποίων ως αλλαγή. Είχε μόνο ένα γκολ και μια ασίστ και ειδικά μετά την έλευση του Τσάμπι Αλόνσο έχασε τελείως τη θέση του στην ενδεκάδα.

«Συμφώνησε με Νότιγχαμ ο Βλαχοδήμος»
PREMIER LEAGUE

13:27 - 31.08.2023

«Συμφώνησε με Νότιγχαμ ο Βλαχοδήμος»

Όπως δημοσίευσε ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Fabrizio Romano, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη και απομένει η συμφωνία με την Μπενφίκα για τη παραχώρηση του παίκτη.

Η Νότιγχαμ ταξιδεύει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Τσέλσι το Σάββατο (2/9) και μένει να φανεί αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στον σύλλογο που τον ανέδειξε. Στη νέα του ομάδα ο Οντόι αναμένεται να βρει και τον παλιό του συμπαίκτη Μίτσι Μπατσουαγί, ο οποίος είναι επίσης πολύ κοντά στο να ανακοινωθεί από τη Φόρεστ, αλλά και τον Άντρέι Σάντος που πήγε εκεί φέτος δανεικός από την Τσέλσι.