Μπατσουαγί και άλλοι τρεις στη Νότιγχαμ

Μπατσουαγί

i

© Intime

Μπατσουαγί και άλλοι τρεις στη Νότιγχαμ

Ορέστης Καδδάς 10:53 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:59 - 30.08.2023

Πολυάσχολη σε μια ακόμα μεταγραφική περίοδο η Νότιγχαμ Φόρεστ, που είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Μίτσι Μπατσουαγί μεταξύ άλλων.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη για ένα ακόμα μεταγραφικό παζάρι κεντρίζει τα βλέμματα με τις πολλές μεταγραφικές κινήσεις που κάνει. Και μπορεί φέτος να μην φτάσει τον εξωπραγματικό αριθμό των 30 μεταγραφών που έκανε την περασμένη σεζόν, ωστόσο και πάλι όπως όλα δείχνουν ο αριθμός θα είναι διψήφιος. Και αυτό γιατί ετοιμάζει μεταγραφικό ντεμαράζ τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών. Ο Μίτσι Μπατσουαγί αποτελεί την πιο λαμπερή, ενώ αναμένεται να τον ακολουθήσουν και οι Νούνο Ταβάρες, Μουρίλο και Νίκο Ντομίνγκες.

Η Νότιγχαμ βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του Μίτσι Μπατσουαγί με το διεθνή Βέλγο να αφήνει τη Φενέρμπαχτσε για την Premier League. Στη θέση του οι Τούρκοι σκοπεύουν να πάρουν τον Αλφρέντο Μορέλος, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Ρείντζερς. Ο 29χρόνος επιθετικός την προηγούμενη σεζόν πέτυχε 20 γκολ με την ομάδα από την Κωνσταντινούπολη, ενώ και φέτος έχει σκοράρει δύο φορές στα προκριματικά του Conference League, στην όπως όλα δείχνουν επιτυχημένη προσπάθεια της Φενέρ να μπει στους ομίλους του.

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ βέβαια δεν θα μείνει εκεί, καθώς είναι έτοιμη να ανακοινώσει ακόμα και σήμερα τους Νούνο Ταβάρες και Μουρίλο

Ο Ταβάρες θα πάει δανεικός στην Φόρεστ από την Άρσεναλ, αλλά στο deal θα υπάρχει και μη υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους σχεδόν 12 εκατομμυρίων ευρώ. Από τη μεριά του ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ, Μουρίλο, θα κοστίσει 15 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα καρπωθεί η Κορίνθιανς.

Τέλος, είναι κοντά στο να πραγματοποιηθεί και η ανταλλαγή του Νίκο Ντομίνγκες με το Ρέμο Φρόιλερ. Ο Ελβετός θα επιστρέψει στην Ιταλία, για λογαριασμό της Μπολόνια αυτή τη φορά, με τον Αργεντίνο Ντομίνγκες να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο.

«Ο Βλαχοδήμος δεν θέλει Νότιγχαμ γιατί θα δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό»
REST OF THE WORLD

09:38 - 29.08.2023

«Ο Βλαχοδήμος δεν θέλει Νότιγχαμ γιατί θα δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό»

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν είναι θετικός στην αποχώρησή του από την Μπενφίκα για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ και είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα στους «Αετούς» για να κερδίσει ξανά γάντια βασικού.

Θυμίζουμε πως η Νότιγχαμ έχει ήδη φέρει τους Άντονι Ελάνγκα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κρις Γουντ από τη Νιούκαστλ, Ματ Τέρνερ από την Άρσεναλ. Ακόμα πήρε δανεικούς τον Άντονι Σάντος από την Τσέλσι και τον Γκονζάλο Μοντιέλ από τη Σεβίλλη.