Πρόκριση με ανατροπή για την Τσέλσι - Αποκλεισμός στο 90' για τη Νότιγχαμ

Τσέλσι

i

Τσέλσι/©Photo by Joe Prior/Visionhaus via Getty Images/Ideal Images

Πρόκριση με ανατροπή για την Τσέλσι - Αποκλεισμός στο 90' για τη Νότιγχαμ

Ιάσονας Τσίλης 00:49 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:54 - 31.08.2023

Η Τσέλσι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Carabao Cup, ενώ η Νότιγχαμ αποχαιρέτησε πρόωρα τη διοργάνωση , με ήττα στο τέλος του αγώνα από τη Μπέρνλι. Δείτε όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς.

Η Τσέλσι αν και έκανε τα εύκολα δύσκολα, ξεπέρασε το εμπόδιο της Γουίμπλεντον με 2-1 και προκρίθηκε στους 32 του Carabao Cup.

Οι φιλοξενούμενοι, πάγωσαν το «Στάμφορντ Μπριτζ» στο 19', όταν ο Τζέιμς Τίλι ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του. Οι «μπλε» προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα και απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Μπας, για να καταφέρουν τελικά να ισοφαρίσουν, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Μαντουέκε, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Μετά την ανάπαυλα, το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο, με την Τσέλσι να συνεχίζει να πιέζει και να βρίσκει τελικά το γκολ της νίκης με τον Έντσο Φερνάντες στο 72', επτά λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, αντιμετώπισε ομάδα από την Premier League, την Μπέρνλι. Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, με την αντίπαλο της να είναι ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και να βρίσκει το χρυσό γκολ που της έδωσε την πρόκριση στο 90', με τον Αμντούνι.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχώρισε η... παρέλαση της Μπλάκμπερν από την έδρα της Χάρογκεϊτ, την οποία φιλοδώρησε με οκτώ γκολ. Η Έβερτον επικράτησε με 2-1 της Ντονκάστερ εκτός έδρας με ανατροπή, αλλά και παράπονα για τη διαιτησία, διότι το γκολ που δέχθηκε ήταν οφσάιντ, ενώ δεν υπάρχει VAR σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έπεσε θύμα έκπληξης καθώς μετά το ισόπαλο 0-0 στην κανονική διάρκεια, αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι από την Λίνκολν με 3-2.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς

Τσέλσι - Γουίμπλεντον 2-1

Χάρογκεϊτ - Μπλάκμπερν 0-8

Νότιγχαμ Φόρεστ - Μπέρνλι 0-1

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Λίνκολν 0-0 (2-3 πεν.)

Ντόνκαστερ - Έβερτον 1-2