«Ο Βλαχοδήμος θα πάει σύντομα στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Νότιγχαμ»

Βλαχοδήμος

i

© intime

«Ο Βλαχοδήμος θα πάει σύντομα στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Νότιγχαμ»

Κώστας Τσιακλής 21:00 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:03 - 30.08.2023

Δημοσίευμα του Sky Sports αναφέρει πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα μεταβεί σύντομα στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σύμφωνα με το Sky Sports ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ και θα μεταβεί σύντομα στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Τα σενάρια για το μέλλον του Οδυσσέα Βλαχοδήμου δίνουν και παίρνουν. Ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε αρχικά συνδεθεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο στη συνέχεια στο χορό μπήκε και η Νότιγχαμ Φόρεστ που φαίνεται ότι θα είναι και αυτή που θα τον αποκτήσει. 

Όπως αναφέρει το Sky Sports η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Μπενφίκα. Οι Άγγλοι προκειμένου να τον πάρουν θα βγάλουν από τα ταμεία τους περίπου εννέα εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο 29χρονος άσος θα μεταβεί σύντομα στο Νησί για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρωί της Τετάρτης (30/08), δημοσίευμα της πορτογαλικής «A Bola» έκανε λόγο πως ο Βλαχοδήμος έβαλε στον «πάγο» τη Νότιγχαμ Φόρεστ αφού περίμενε πως θα καταφθάσει πρόταση και από ομάδα της Γερμανίας. Αυτό που μένει να δούμε είναι ποιο από όλα τα ρεπορτάζ ισχύουν και φυσικά που θα καταλήξει ο Έλληνας γκολκίπερ. 

Ο Βλαχοδήμος βρίσκεται στη Μπενφίκα από τον Ιούλιο του 2018 όταν και αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 2,4 εκατομμύρια ευρώ. Με τους Πορτογάλους ο 29χρονος έχει καταγράψει 94 ανέπαφες εστίες σε 225 συμμετοχές. Επίσης έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και δύο σούπερ καπ.