Ο Βλαχοδήμος περιμένει πρόταση από Γερμανία κι έχει βάλει στην αναμονή τη Νότιγχαμ

Οδυσσέας Βλαχοδήμος

i

©Intime

Ο Βλαχοδήμος περιμένει πρόταση από Γερμανία κι έχει βάλει στην αναμονή τη Νότιγχαμ

Κώστας Τόπας 11:25 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:25 - 30.08.2023

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει βάλει σε αναμονή τη Νότιγχαμ Φόρεστ, μιας κι ευελπιστεί πως θα έρθει πρόταση από ομάδα της Γερμανίας.

Την περασμένη εβδομάδα το Sky Sports Germany, αποκάλυψε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 29χρονο πορτιέρε, ωστόσο η υπόθεση δεν έχει προχωρήσει ακόμα. Επειτα, στο παιχνίδι για την απόκτησή του μπήκε και η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ωστόσο, δημοσίευμα της «A Bola», ανέφερε πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος «φρενάρει» τη μετακίνησή του στην ομάδα της Premier League, καθώς δεν ήθελε να ρισκάρει πιθανή του επιστροφή στην Ελλάδα μέσω δανεισμού στον Ολυμπιακό.

Στη συνέχεια, η «O Jogo» αποκάλυψε ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι θετικός στην μετακόμισή του στο «City Ground» για λογαριασμό της Νότιχαμ Φόρεστ, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο της για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Παρ' όλα αυτά η πορτογαλική «A Bola» με σημερινό της (30/08) δημοσίευμα υπογραμμίζει πως ο «Ody» ναι μεν έχει πειστεί από την αγγλική ομάδα ωστόσο δεν έχει απαντήσει ακόμα θετικά, μιας και ευελεπιστεί πως θα φτάσει κάποια πρόταση από σύλλογο της Γερμανίας.

«Ο Βλαχοδήμος δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα μέσω Νότιγχαμ»

«Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει ήδη πειστεί από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά δεν έχει δώσει ακόμη το πράσινο φως για τη μεταγραφή. Και όλα αυτά γιατί εξακολουθεί να τρέφει την ελπίδα ότι μπορεί τις επόμενες ώρες να λάβει πρόταση από γερμανικό σύλλογο. Η Μπενφίκα και η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζουν να διαπραγματεύονται και η κατανόηση μεταξύ των συλλόγων δεν είναι μακριά», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και στη συνέχεια τονίζει πως ο 29χρονος κίπερ «δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και ζήτησε από τους διευθυντές του αγγλικού συλλόγου να εγγυηθούν ότι δεν θα παραχωρηθεί δανεικός ή θα μεταγραφεί στον Ολυμπιακός και τον διαβεβαίωσαν ότι αυτό δεν θα συμβεί».

Η Μπενφίκα ενδιαφέρεται να διαπραγματευτεί τον τερματοφύλακα που υπέγραψε από τον Παναθηναϊκό, το καλοκαίρι του 2018, έναντι 2,4 εκατ. ευρώ, δεδομένου ότι η σχέση του Βλαχοδήμου με τον Ρότζερ Σμιντ έχει φτάσει στα άκρα και δύσκολα θα αποκατασταθεί. Οι «Αετοί» ζητούν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ 10 εκατ. ευρώ, η οποία προσφέρει μια συμφωνία, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, που μπορεί να φτάσει τα 9 εκατ. ευρώ, με την Μπενφίκα να κρατά ένα ποσοστό μεταπώλησης.