Ο Φίλιπς απάντησε με άσεμνη χειρονομία σε οπαδούς που τον έκραζαν (vid)

Ο Φίλιπς απάντησε με άσεμνη χειρονομία σε οπαδούς που τον έκραζαν (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:21 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 31.03.2024

Ο Κάλβιν Φίλιπς απάντησε σε οπαδούς που τον έκραζαν με μια άσεμνη χειρονομία, μετά την ήττα της Γουέστ Χαμ από τη Νιούκαστλ με 4-3.

Με μία αδιανόητη ανατροπή από τη Νιουκάστλ ξεκίνησε η 30ή αγωνιστική της Premier League. Μέχρι το 77΄ η Γουέστ Χαμ είχε επιβάλλει το νόμο της στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και με το υπέρ της 3-1 έδειχνε ότι είχε «εξασφαλισμένη» τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με ήρωα τον Μπαρνς, που μπήκε αλλαγή στο 67΄ και σκόραρε δύο φορές, έφεραν τα πάνω κάτω και με το τελικό 4-3 μπήκαν ξανά σε... τροχιά Ευρώπης.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Κάλβιν Φίλιπς έγινε στόχος οπαδών, καθώς για ακόμα ένα παιχνίδι δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση με τη φανέλα των σφυριών.

Συγκεκριμένα ο Άγγλος μέσος σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε τα social media διακρίνεται να μπαίνει στο πούλμαν της ομάδας με έναν φίλο της Γουέστ Χαμ να του φωνάζει «είσαι άχρηστος». Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής απάντησε υψώνοντας το μεσαίο του δάχτυλο. Θυμίζουμε ότι ο Φίλιπς είναι δανεικός στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Χάου για την τιμωρία του Τονάλι: «Η ασθένεια του στον τζόγο δεν σταμάτησε όταν μετακόμισε στην Αγγλία»

Ενώ εξακολουθεί να εκτίει την 10μηνη απαγόρευση από τους αγωνιστικούς χώρους, που επέβαλε η Ιταλική Ομοσπονδία, για το σκάνδαλο αθλητικών στοιχημάτων που συγκλόνισε το ιταλικό ποδόσφαιρο, ο Σάντρο Τονάλι κατηγορήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά σε σχέση με υποτιθέμενες παραβιάσεις των κανόνων στοιχηματισμού της FA.

Αν και δεν αναμένεται ότι οι 50 παραβάσεις που του απαγγέλθηκαν στην Αγγλία, ως παίκτης της Νιούκαστλ, θα επιδεινώσουν ή θα παρατείνουν την κύρωσή του, η αλήθεια είναι ότι ο τζόγος είναι ένα πρόβλημα που μεγαλώνει μόνο στη Βρετανία.

«Αυτή η ασθένεια δεν σταμάτησε όταν μετακόμισε στην Αγγλία. Ήταν εκεί (η αρρώστια) και οι άνθρωποι θα έπρεπε να το βλέπουν έτσι, όχι να τον κατηγορούν και να τον τιμωρούν ακόμη περισσότερο , γιατί δεν νομίζω ότι αυτό καταλήγει στη ρίζα του προβλήματος», δήλωσε ο Έντι Χάου.

«Πρέπει να προστατεύσουμε όλους τους παίκτες μας. Αυτό είναι κάτι που είναι διαθέσιμο σε όλους και γίνεται ένα αυξανόμενο πρόβλημα στην κοινωνία. Δεν είναι μόνο το πρόβλημα του Σάντρο (Τονάλι)».