Ο Καμαρά απαντά για την κόντρα με τον προπονητή της Γουινέας: «Σταματήστε τα ψέματα»

Μαντί Καμαρά

i

© intime

Ο Καμαρά απαντά για την κόντρα με τον προπονητή της Γουινέας: «Σταματήστε τα ψέματα»

Sportal newsroom 13:38 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:38 - 13.09.2023

Ο Μαντί Καμαρά απάντησε στα όσα λέγονται για την κόντρα με τον προπονητή της Γουινέας, Καμπά Ντιαβαρά.

Η φετινή σεζόν του Μαντί Καμαρά είναι μια ευκαιρία να κάνει ένα ολικό restart στην καριέρα του. Μαζί με τον Έσε μάλιστα είναι το δίδυμο στο κέντρο του Ολυμπιακού. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχει εμπλακεί σε ένα θέμα που έχει ξεκινήσει από έναν δημοσιογράφο, τον Μαμαντί Καμπά Ντιένγκ

Πιο αναλυτικά ο δημοσιογράφος σε μια εκπομπή ανέφερε πως ο μέσος των «ερυθρολεύκων» δεν είναι σοβαρός στα παιχνίδια. Ενώ την ίδια ώρα τονίζει ότι σε συνομιλία του με τον προπονητή της Γουινέας, Καμπά Ντιαβαρά έμαθε ότι ο Καμαρά δεν θα παίξει ξανά με την εθνική του ομάδα

«Δεν τρέχει στα παιχνίδια…Και στα αποδυτήρια δεν είναι σοβαρός, δημιουργεί προβλήματα, είναι απείθαρχος και προκαλεί τσακωμούς. Ο Καμπά Ντιαβάρα μου είπε ξεκάθαρα ότι όσο είναι προπονητής στην Εθνική, δεν θα καλέσει ποτέ στον Mαντί. Εγώ μάλιστα επέμειναν να επανεξετάσει την απόφαση του, αλλά ο φίλος μου Καμπά Ντιαβαρά μου απάντησε αρνητικά, λέγοντας ότι αυτός είναι υπεύθυνος», ήταν τα λόγια του.

Όπως είναι λογικό ο μέσος του Ολυμπιακό δεν άφησε την τοποθέτηση αυτή να «πέσει κάτω». Μέσω ενός μηνύματός του λοιπόν ανέφερε ότι όλα αυτά είναι ψέματα, ενώ τόνισε πως δεν είναι σωστό να τον βάζουν σε αντιπαράθεση με τον κόσμου, από τη στιγμή που όλα αυτά δεν ισχύουν. 

«Παρακαλώ, μη με βάζετε σε αντιπαράθεση με τους φιλάθλους, ειδικά τους οπαδούς της Εθνικής (Σύλι)! Είμαι από τη Γουινέα όπως όλοι - ποτέ δεν αρνήθηκα να έρθω να παίξω για τη χώρα μου.

Να ξέρετε ότι κανείς δεν είναι τέλειος στη γη κι ότι πάντα είχα καλές σχέσεις με όλους τους συμπαίκτες μου και όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν μαζί μου, είτε στην εθνική είτε σε κάποιον σύλλογο. Όλοι ξέρουν τι άνθρωπος είμαι, πάντα ευχόμουν το καλύτερο για όλους τους συμπαίκτες μου τόσο στην εθνική όσο και στον σύλλογο, αλλά στη ζωή κάθε ιστορία έχει ένα τέλος. Ο Θεός βλέπει τους πάντες - ας σταματήσουμε να λέμε ψέματα στους ανθρώπους.

Επαναλαμβάνω ξανά και για πολλοστή φορά: Καμπά, αν επιλέξατε να μην με καλέσετε για την Εθνική, αποδέχομαι την απόφασή σας, αλλά επαναλαμβάνω, διαχειριστείτε την ομάδα σας όπως σας ταιριάζει, με τον σωστό τρόπο αντί να με φέρετε σε σύγκρουση με ανθρώπους. Αυτή η στάση είναι πολύ ασήμαντη.

Ότι έχω πει πως όσο είσαι στην εθνική δεν θα βάλω ποτέ το πόδι μου εκεί ειλικρινά με κάνει να γελάω πάρα πολύ. Σταματήστε τις δημαγωγίες σας, πρέπει να σεβαστούμε λίγο ο ένας τον άλλον, ειδικά εσείς που ποτέ δεν θέλατε να παίξετε για τη Γουινέα και ακόμα και τότε, αν είναι ο Πασκάλ, ο Τίτι, ο Μανσάρε Σαμπέγκου, ο Κολοβάτ, ο Τραορέ, η ΑΚΒ… Αλλά όχι εσείς.

Ένας προπονητής σαν εσάς θα μου μιλήσει για τη Γουινέα; Επιλέξατε τη Γουινέα ως εναλλακτική επιλογή, επειδή η Γαλλία δεν υπολόγιζε σε εσάς για την εθνική της. Διαχειριστείτε την εθνική όπως κρίνετε κατάλληλα, αλλά ένα πράγμα παραμένει σαφές: Οτι είμαστε όλοι πιστοί, εσείς έχετε τα σχέδιά σας και ο Θεός έχει επίσης το σχέδιό του. Η Γουινέα είναι η χώρα μου και θα μείνει για πάντα… Ο Θεός να μας προστατεύει».