Προβάδισμα ο Ελ Κααμπί για Νέα Φιλαδέλφεια

Ελ Κααμπί

i

© Intime

Προβάδισμα ο Ελ Κααμπί για Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Μαροκινός επιθετικός είναι στο πρώτο πλάνο του Μαρτίνεθ.

Σε όλα τα ματς του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί ως τώρα ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, που έχει δεδομένα το προβάδισμα για να πάρει φανέλα βασικού στο ματς της Κυριακής, με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Μαροκινός επιθετικός, θεωρητικά θα έπαιζε με την εθνική ομάδα της χώρας του αλλά ο σεισμός στο Μαρόκο άλλαξε τα δεδομένα. Σοκαρισμένος και αυτός γι’ αυτή τη στιγμή, με 2.800 επιβεβαιωμένους νεκρούς μέχρι πριν λίγες ώρες.

Ο Ελ Κααμπί επιστρέφει στη δράση με τον Ολυμπιακό και λογικά θα πάρει τη φανέλα του βασικού από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Στέφαν Γιόβετιτς μπορεί να πήγε καλά με το Μαυροβούνιο, σε δύο ματς που αγωνίστηκε από ένα ημίχρονο να κατέγραψε ένα γκολ, μία ασίστ κι ένα δοκάρι, αλλά ο Ελ Κααμπί αυτή τη στιγμή, έχει ξεκάθαρα το προβάδισμα. Ξέρει την ομάδα καλύτερα, έχει δουλέψει μαζί της και ο Μαρτίνεθ αναμένεται να ποντάρει πολλά πάνω του για τη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς θεωρεί ότι του ταιριάζει πολύ αυτό το ματς.

Βρίσκει χώρους, μπορεί να τους εκμεταλλευτεί, ενώ βγάζει κι εξαιρετική συνεργασία με όποιον παίζει δίπλα του και τον Μασούρα να καταγράφει εξαιρετικές επιδόσεις ως τώρα.

Ο Ελ Κααμπί σε αυτή την πρώτη διαδρομή του πρωταθλήματος, έχει καταγράψει επτά συμμετοχές και τρία γκολ. Κυρίως, όμως, δείχνει να προσαρμόζεται εύκολα στις απαιτήσεις του προπονητή του και γι’ αυτό στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν πως θα μπορέσει να δώσει και άλλα στη συνέχεια. Ο Μαρτίνεθ άλλωστε, από το μυαλό του δεν αποκλείει και το δίδυμο Ελ Κααμπί-Γιόβετιτς υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Όχι για… φουλ ματς, αλλά οι απαιτήσεις κάποιων αγώνων μπορούν να το φέρουν μπροστά μας.

Ο 42χρονος κόουτς πάντως, έχει μπει εδώ και ημέρες στο… ματς της 4ης αγωνιστικής. Γνωρίζει τι θα έχει απέναντί του και θέλει να είναι η ομάδα του όσο το δυνατόν πιο έτοιμη, στην πρώτη μεγάλη πρόκληση μακριά από το Καραϊσκάκη, στο φετινό πρωτάθλημα.