Σπουδαία διάκριση για τον Τζολάκη: Στο Top 10 των καλύτερων νεαρών τερματοφυλάκων στον κόσμο

Τζολάκης

i

Τζολάκης/ ©Intime

Σπουδαία διάκριση για τον Τζολάκη: Στο Top 10 των καλύτερων νεαρών τερματοφυλάκων στον κόσμο

Ο 20χρονος πορτιέρε του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τζολάκης βρίσκεται στη λίστα με τους δέκα καλύτερους νέους τερματοφύλακες στον κόσμο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα interesting football.

Μια σπουδαία και τιμητική διάκριση για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη. Ο 20χρονος γκολκίπερ του Ολυμπιακού μπορεί να μην αγωνίζεται βασικός στον πειραϊκό σύλλογο, καθώς ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις, αλλά βρίσκεται στη λίστα με τους δέκα καλύτερους νέους τερματοφύλακες στον κόσμο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα interesting football.

Ο Τζολάκης έχει δείξει το ταλέντο του, έχοντας υπερασπιστεί την εστία των Πειραιωτών σε 31 ματς. Στα 17 του ο Χανιώτης πορτιέρε, μάλιστα, είχε αγωνιστεί στο τελικό Κυπέλλου που είχε κατακτήσει ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ (1-0) στον Βόλο.

Στη συγκεκριμένη λίστα ο γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Στην κορυφή της κατάταξης βρίσκεται ο 23χρονος Γάλλος Ιλάν Μεσλιέρ της Λιντς. Δεύτερος είναι ο 23χρονος Ολλανδός Κιέλ Σέρπεν της Μπράιτον, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην αυστριακή Στουρμ Γκρατς. Τρίτος είναι ο 21χρονος Ιρλανδός -με καταγωγή από την Νιγηρία- Γκάβιν Μπαζούνου, ο οποίος αγωνίζεται στη Σαουθάμπτον. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο 21χρονος Βέλγος Μάρτεν Βάντεβουρντ, ο οποίος παίζει στην Γκενκ και αγόρασε ήδη η Λειψία έναντι 10.000.000 ευρώ. 

«Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που η Ελλάδα έχει τώρα, είναι ο νεαρός τερματοφύλακας. Ο Τζολάκης παίζει τώρα για τον Ολυμπιακό παρόλο που είναι 20 χρονών. Έχει ήδη τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο με τον Ολυμπιακό. Είναι επίσης μέλος της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας», αναφέρει το δημοσίευμα. 

Ο σημειώσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είναι εκ των αρχηγών της εθνικής ομάδας των Ελπίδων.