Έτοιμος για τη 15η μεταγραφή ο Ολυμπιακός, φέρνει τον Μπιανκόνε!
i

© Getty Images

Έτοιμος για τη 15η μεταγραφή ο Ολυμπιακός, φέρνει τον Μπιανκόνε!

Διονύσης Βερβελές 00:49 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:51 - 12.09.2023
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αφήσει ανοιχτό το θέμα για έναν στόπερ και τον αποκτούν…

Και 15η μεταγραφή θα έχει το μενού για τον Ολυμπιακό, όπως όλα δείχνουν. Ο Τζούλιαν Μπιανκόνε που ανήκει στην Νότιγχαμ Φόρεστ και δεν υπολογιζόταν από τον Κούπερ, αφήνει την Αγγλία και με τη μορφή του δανεισμού εντάσσεται στον Ολυμπιακό.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1673363152'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Ο 23χρονος στόπερ, θα αποτελέσει έτσι την 15η μεταγραφή των Πειραιωτών και προσθέτει μία ακόμη λύση για την αμυντική γραμμή των Πειραιωτών. Ο Ολυμπιακός άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης ενός χαφ κι ενός στόπερ. Τα ονόματα των Κουγιατέ και Μπιανκόνε έπαιζαν από την Νότιγχαμ Φόρεστ και ο δεύτερος, αναμένεται να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Γάλλος αμυντικός, μπορεί να παίξει με άνεση και δεξί μπακ και έρχεται για να τεθεί στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, για το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά ματς καθώς η λίστα έχει δοθεί από την περασμένη Δευτέρα.

Σαφέστατα πρόκειται για μία κίνηση χαμηλού ρίσκου. Δεν έρχεται για να πάρει φανέλα βασικού… αύριο, άλλωστε ο Μαρτίνεθ έχει δείξει τις προτεραιότητές του. Ήθελε, όμως, έναν ακόμη αμυντικό και έτσι ο Μπιανκόνε αναμένεται να ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες και να αρχίσει προπονήσεις.

Ο Γάλλος στόπερ, είχε αποκτηθεί από την Τρουά, με την Νότιγχαμ Φόρεστ μάλιστα να ξοδεύει 10 εκατ. ευρώ, ωστόσο την περσινή σεζόν ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός… ρυθμού, με αποτέλεσμα ο Κούπερ να μην τον έχει στα πλάνα του για τη φετινή σεζόν.