«Ένας... πολυτελής ποδοσφαιριστής στα ραντάρ της Σαμπντόρια»: Συνδέουν τον Παπασταθόπουλο με τον σύλλογο της Serie B στην Ιταλία
i

© Intime

«Ένας... πολυτελής ποδοσφαιριστής στα ραντάρ της Σαμπντόρια»: Συνδέουν τον Παπασταθόπουλο με τον σύλλογο της Serie B στην Ιταλία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:46 - 11.09.2023

Το όνομα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου συνδέουν στην Ιταλία με την Σαμπντόρια, χαρακτηρίζοντας τον Έλληνα αμυντικά ως έναν «πολυτελή παίκτη που κυκλοφορεί ελεύθερος».

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν μία από τις αποχωρήσεις του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι, με τον ίδιο να μην έχει βρει ακόμα την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Μία από αυτές που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον έμπειρο στόπερ είναι η Σαμπντόρια, αφού σύμφωνα με ΜΜΕ στην Ιταλία, ο σύλλογος της Serie B κοιτάζει την περίπτωση του.

«Πολυτελής free agent ο Παπασταθόπουλος»

Μεταξύ άλλων, στην επιθυμία των «μπλουτσερκιάτι» αναφέρθηκε και το μέσο «Per Sempre Calcio», χαρακτηρίζοντας τον Έλληνα αμυντικά ως έναν «πολυτελή παίκτη που κυκλοφορεί ελεύθερος». Ειδικότερα, η ιστοσελίδα υποστηρίζει πως η απόκτηση του Παπασταθόπουλου από την ομάδα είναι ιδανική, με δεδομένο πως ο ίδιος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη γειτονική χώρα.

«Η Σαμπντόρια , δεδομένης της όχι ιδιαίτερα συναρπαστικής εκκίνησης στο πρωτάθλημα της Serie B , προσπαθεί να ενισχυθεί με ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με το "Secolo XIX" , ο γενοβέζικος σύλλογος έχει βάλει στο στόχαστρο τον Έλληνα αμυντικό, Σωκράτη Παπασταθόπουλο , παλιό γνώριμο της Serie A που έχει παίξει στο παρελθόν για Τζένοα και Μίλαν.

Επιστολή του Μπαλτάκου στον Τσέφεριν: «Η ΕΠΟ θα κάνει ό,τι μπορεί για την ασφάλεια των ξένων διαιτητών»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:16 - 11.09.2023

Επιστολή του Μπαλτάκου στον Τσέφεριν: «Η ΕΠΟ θα κάνει ό,τι μπορεί για την ασφάλεια των ξένων διαιτητών»

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος μέσω μιας επιστολής του τόνισε στον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, πως η ΕΠΟ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για την ασφάλεια των ξένων διαιτητών.

Πολύπλευρος ποδοσφαιριστής ικανός να παίξει τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως ακραίος μπακ, ο Παπασταθόπουλος είναι ένας πολυτελής free agent παίκτης. Το βιογραφικό του περιλαμβάνει 198 συμμετοχές και 10 γκολ με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτουμουντ και 71 συμμετοχές και 6 γκολ με την Άρσεναλ», αναφέρει σε πρώτο χρόνο η ιστοσελίδα, ενώ αναφορά γίνεται και στον Παϊτίμ Κασάμι με το Μέσο να υποστηρίζει ότι: «Σύμφωνα με φήμες, ο Ελβετός βρίσκεται ήδη στη Τζένοα και θα μπορούσε να υπογράψει με τον σύλλογο της Σαμπντόρια τις επόμενες ώρες».