Περιζήτητη η φανέλα του Ποντένσε!

Ντάνιελ Ποντένσε

i

PrtScr

Περιζήτητη η φανέλα του Ποντένσε!

Διονύσης Βερβελές 22:51 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:51 - 11.09.2023

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, «αγκαλιάζει» με τον τρόπο του τον Πορτογάλο άσο…

Είναι η μεταγραφή που ήρθε στο τέλος και ξεσήκωσε για τα καλά τον κόσμο του Ολυμπιακού. Πολλοί εκτίμησαν αυτή τη σούπερ κίνηση των «ερυθρολεύκων», με τον Ντανιέλ Ποντένσε μάλιστα να δηλώνεται στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού και να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά ματς των Πειραιωτών.

Για τον Ποντένσε και τις εντυπώσεις που αφήνει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αναφερθήκαμε και σε σχετικό άρθρο την Κυριακή. Η μεταγραφή του έχει προκαλέσει αίσθηση στο κοινό των Πειραιωτών και είναι χαρακτηριστικό πως η φανέλα του Πορτογάλου, είναι περιζήτητη.

Πολλοί είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού που σπεύδουν στην μπουτίκ της ομάδας για να προμηθευθούν τη φανέλα του Ποντένσε, με το νούμερο «56» στην πλάτη. Θέλουν να είναι… πανέτοιμοι για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, καθώς αυτό το ραντεβού της 21ης Σεπτεμβρίου, είναι το επόμενο εντός έδρας για τον Ολυμπιακό.

Ο Ποντένσε βέβαια, θέλει να προλάβει και να κάνει ντεμπούτο στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά αυτό είναι κάτι που θα δει και θα αποφασίσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Τον Μάιο έπαιξε το τελευταίο του ματς με τους Γουλβς, ήταν εκτός πλάνων μετά την αλλαγή προπονητή στον αγγλικό σύλλογο, ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι… τόσο πίσω, όσο ορισμένοι θα περίμεναν. 

Κι αυτό, γιατί έχει δουλέψει αρκετά όλο αυτό το διάστημα, ώστε να είναι έτοιμος στην επόμενη πρόκληση της καριέρας του. Μία πρόκληση, που έρχεται με τη δεύτερή του θητεία στον Ολυμπιακό και τον Πορτογάλο άσο, να καλείται να ενισχύσει την προσπάθεια των «ερυθρολεύκων», τόσο για μια καλή πορεία στην Ευρώπη, όσο και για την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ποντένσε άλλωστε τα γνωρίζει τα δεδομένα και η προσαρμογή του θα είναι εύκολη. Το διαπιστώνουν όλοι από τις πρώτες του ημέρες στη χώρα μας και συμπληρώνοντας μία εβδομάδα εδώ…