Ασίστ την Πέμπτη, γκολ την Κυριακή: Αυτόν τον Γιόβετιτς θέλει ο Μαρτίνεθ
i

Photo by Filip Filipovic/Getty Images

Ασίστ την Πέμπτη, γκολ την Κυριακή: Αυτόν τον Γιόβετιτς θέλει ο Μαρτίνεθ

Δεν ήταν τόσο το γκολ που πέτυχε, αλλά ο χρόνος που πήρε!

Ο Στέφαν Γιόβετιτς υπέγραψε στον Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε και πήρε το αεροπλάνο για να ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου. Ο φορ των Πειραιωτών για μία ακόμη φορά βρέθηκε δίπλα στην εθνική του, έχοντας μάλιστα και το νικητήριο γκολ κόντρα στην Βουλγαρία, σε θέμα που είδατε εδώ στο Sportal.

Ο Γιόβετιτς γι’ αυτό ήρθε στον Ολυμπιακό, για να δώσει τέτοια γκολ, αλλά ο λόγος που χαμογελά ο Μαρτίνεθ και οι άνθρωποι των Πειραιωτών, είναι ο χρόνος που πήρε μέσα σε λίγες ημέρες.

100% έτοιμος ένας παίκτης που ήταν ελεύθερος, δεν γίνεται να είναι αυτή τη στιγμή. Έχει μια τεράστια εμπειρία, όμως, για να διαχειριστεί τον εαυτό του. Υπέρβαρος δεν βρέθηκε, κάθε άλλο, οι εξετάσεις του (ιατρικές και εργομετρικές) ήταν σε καλό επίπεδο και όπως ενημέρωσε το τεχνικό τιμ των «ερυθρολεύκων», δούλευε πολύ με ατομικές προπονήσεις.

Την Πέμπτη, μπήκε αλλαγή στο 2-2 με τη Λιθουανία και είχε μία ασίστ. Την Κυριακή, πάλι μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο και πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 2-1 επί της Βουλγαρίας με την οποία αγωνίστηκε ο Ντεσπότοφ. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ μάλιστα, αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, με το σκορ στο 1-0 εκείνη την ώρα.

Ο Γιόβετιτς μέσα σε λίγες ημέρες πήρε ένα… ενενηντάλεπτο και δείχνει πως θα μπορέσει να δώσει λύσεις στον Μαρτίνεθ με το «καλημέρα». Δεν θέλει κοινώς… ένα μήνα για να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής. Έχει την ποιότητα, είναι σκόρερ και ο κόουτς του Ολυμπιακού με την επιστροφή του στην Ελλάδα, θα μιλήσει μαζί του.

Tι πιθανότητες έχουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να κατακτήσουν ευρωπαϊκό τρόπαιο φέτος;
EUROPA LEAGUE

20:52 - 10.09.2023

Tι πιθανότητες έχουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να κατακτήσουν ευρωπαϊκό τρόπαιο φέτος;

Λιγοστές είναι οι πιθανότητες για τις ελληνικές ομάδες να σηκώσουν φέτος ευρωπαϊκό τρόπαιο, βάση των στοιχηματικών εταιριών. Τι απόδοση δίνουν για κατάκτηση του Europa League από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και τι για ΠΑΟΚ στο Conference League;

Ο Μαυροβούνιος φορ έχει ποικιλία κινήσεων εντός κι εκτός περιοχής και ο Μαρτίνεθ «ζυγίζει» πολλά. Ακόμη και να δούμε σε κάποιο σημείο, Γιόβετιτς και Ελ Κααμπί μπροστά. Όλα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η παρουσία του Γιόβετιτς με το Μαυροβούνιο, έφερε χαμόγελα στους «ερυθρόλευκους» που έχουν μπροστά τους μια σειρά δύσκολων αγώνων.