Σκάνδαλο στο Καμερούν: Αποβλήθηκαν 62 παίκτες για απάτη ηλικίας!

Σαμουέλ Ετό

Σκάνδαλο στο Καμερούν: Αποβλήθηκαν 62 παίκτες για απάτη ηλικίας!

Κώστας Τόπας 12:58 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:15 - 11.03.2024

Η FECAFOOT ανακοίνωσε ότι 62 παίκτες από το πρωτάθλημα του Καμερούν έχουν κηρυχθεί μη επιλέξιμοι για τα Play Offs του MTN Elite One, λόγω διπλής ταυτότητας και για κατάφωρα ψέματα για την ηλικία τους.

Η FECAFOOT, μέσω διαφόρων τοπικών ΜΜΕ, ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (11/03) ότι 62 παίκτες από το πρωτάθλημα του Καμερούν κηρύχθηκαν μη επιλέξιμοι για τα Play-offs του MTN Elite One λόγω διπλής ταυτότητας και ψεύδους για την ηλικία τους. Ανάμεσά τους είναι ο Ουίλφριντ Νέιθαν Ντουάλα, ένας παίκτης της Βικτόρια Γιουνάιτεντ της A-League, ο οποίος υποτίθεται ότι είναι 17 ετών.

Το θέμα που κινδυνεύει να αφήσει το στίγμα του, ειδικά στον σύλλογο του Νέιθαν Ντουάλα, που είδε επτά παίκτες από την ομάδα του να αποβάλλονται. Από την άλλη, η Γιονγκ Σπόρτ, η οποία δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε 13 παίκτες στην ομάδα της που δηλώθηκαν προσωρινά μη επιλέξιμοι από την ομοσπονδία του Καμερούν.

Σοκ με Ετό: Κατηγορείται για συμμετοχή σε στημένους αγώνες, σωματικές απειλές και υποκίνηση βίας
REST OF THE WORLD

11:54 - 31.01.2024

Σοκ με Ετό: Κατηγορείται για συμμετοχή σε στημένους αγώνες, σωματικές απειλές και υποκίνηση βίας

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Καμερούν, πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα και της Ίντερ, Σαμουέλ Ετό κατηγορείται για στημένους αγώνες, σωματικές απειλές και υποκίνηση βίας.

Όλη αυτή η απίστευτη διαμάχη που κινδυνεύει να λερώσει το ποδόσφαιρο του Καμερούν, υπό την προεδρία του Σαμουέλ Ετό, που έχει ήδη βρεθεί στο στόχαστρο από πολυάριθμες διαμάχες τους τελευταίους μήνες.