Συνεχίζει αήττητος ο Λεβαδειακός, επικράτησε του Καμπανιακού με 2-0 στη Θεσσαλονίκη
i

©intime

Συνεχίζει αήττητος ο Λεβαδειακός, επικράτησε του Καμπανιακού με 2-0 στη Θεσσαλονίκη

Δημήτρης Χούπης 18:09 - 23.10.2023

Ο Λεβαδειακός συνεχίζει αήττητος στη Super League 2, αφού επικράτησε του Καμπανιακού με 2-0 στη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Λεβαδειακός δεν χαμπαριάζει, αφού πέρασε από τη Θεσσαλονίκη νικώντας με 2-0 του Καμπανιακού και παραμένει στην κορυφή της Super League 2. Στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές μάλιστα η ομάδα της Βοιωτίας δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ, ενώ έχει σκοράρει πέντε. Από την άλλη ο Καμπανιακός βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στα playouts, έχοντας τρεις βαθμούς. 

Το σκορ για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια το άνοιξε ο Κουϊρουκίδης στο 10ο λεπτό. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Κουϊρουκίδη σταμάτησε στο δοκάρι, αλλά δύο λεπτά μετά ο Βήχος με σουτ έκανε το 2-0 και «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα της Βοιωτίας. 

Οι ενδεκάδες: 

Καμπανιακός (Σαπάνης): Κασαπίδης, Π. Καθάριος, Μπούσης, Νικολαΐδης, Φροσύνης, Σαρβανίδης, Γαρύφαλλος (71′ Παπακωνσταντίνου), Τότσκα (57′ Ζαννάκης), Γιουκούδης, Πόζογλου (57′ Μάνιος), Ν. Καθάριος (64′ Έππας).

Λεβαδειακός (Νιόπλιας): Κροφ, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας, Μπελμόντ (60′ Συμελίδης), Νίκας (85′ Ντεντάκης), Κουϊρουκίδης (60′ Νικολιάς), Πίρινεν, Γιαννιώτας (60′ Ρομό), Λιάγκας, Λούα Λούα (60′ Πολέττο).