Κάνει... πλάκα ο Μπέλιγχαμ και οδηγεί τη Ρεάλ από το χέρι!

Κάνει... πλάκα ο Μπέλιγχαμ και οδηγεί τη Ρεάλ από το χέρι!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:30 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:46 - 26.08.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε «σκούρα» κόντρα στη Θέλτα όμως βρήκε τον τρόπο να πάρει το τρίποντο (0-1), στο ματς της 3ης αγωνιστικής της La Liga.

Απέναντι σε μία μαχητική Θέλτα, η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε τον τρόπο να πανηγυρίσει τη νίκη και αυτή ήρθε χάρη στον Τζουντ Μπέλιγχαμ, λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα.

Με το «καλημέρα» του πρώτου μέρους η γηπεδούχος πέτυχε γκολ. Μόλις στο τρίτο λεπτό ο Λάρσεν έκανε το 1-0, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε μέσω VAR για φάουλ. Επί 45 λεπτά η Θέλτα πίεζε τους Μαδριλένους, η οποία ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του. Γκολ όμως δεν πέτυχε.

Στο β' μέρος τα πράγματα ισορρόπησαν και οι δύο ομάδες κυλούσαν την μπάλα από πάνω προς τα κάτω. Η Ρεάλ εμφανίστηκε πιο πιεστική και στο 66' πήρε την πρώτη ευκαιρία να σκοράρει. Στο 66' οι «μερένγκες» κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Ροντρίγκο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Για καλή του τύχη υπήρχε ο Μπέλιγχαμ, ο οποίος στο 81ο λεπτό πήρε μία κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Στο «μηδέν» Λας Πάλμας και Σοσιεδάδ

Νωρίτερα, η Λας Πάλμας ήταν κατά τόπους ανώτερη από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να σκοράρει. Παρά το γεγονός πως ο αγώνας ολοκληρώθηκε με 19 ευκαιρίες, το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 0-0. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (4ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ