Συγκλονίζει ο Καπούτο: «Η κόρη μου ήταν στο νοσοκομείο για δύο μήνες, σκέφτηκα να τα παρατήσω» (vid)

Φραντσέσκο Καπούτο

i

PrtScr

Συγκλονίζει ο Καπούτο: «Η κόρη μου ήταν στο νοσοκομείο για δύο μήνες, σκέφτηκα να τα παρατήσω» (vid)

Κώστας Τόπας 09:59 - 24.10.2023

Ο Φραντσέσκο Καπούτο ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Έμπολι κόντρα στη Φιορεντίνα, συγκλόνισε με τις δηλώσεις του για την κόρη που είχε μια περιπέτεια με την υγεία της.

Ο Φραντσέσκο Καπούτο ήταν ο πρωταγωνιστής του ντέρμπι της Τοσκάνης, που κέρδισε η Έμπολι την Φιορεντίνα με 2-0 . Ο 36χρονος σέντερ φορ πέτυχε το εναρκτήριο γκολ για την ομάδα του στην αναμέτρηση, νικώντας τον τερματοφύλακα πορτιέρε των «βιόλα» Πιέτρο Τερρατσιάνο, με μια απολαυστική λόμπα.

Στο τέλος του αγώνα, ο Καπούτο αφιέρωσε την επιτυχία στην κόρη του, αποκαλύπτοντας ένα δραματικό παρασκήνιο: «Είχα ένα πρόβλημα με την κόρη μου τον περασμένο Μάιο, στην πραγματικότητα της αφιερώνω το αποψινό γκολ» είπε στο Sky Sport. «Σύντομα θα ολοκληρώσει 14 ετών και νοσηλεύτηκε για 50 μέρες. Γι' αυτό σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Ευτυχώς η κατάσταση έχει βελτιωθεί, είναι καλά τώρα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και όσους ήταν κοντά μου».

Πριν από λίγες μέρες, η Άννα Μαρία, η σύζυγος του Καπούτο, είχε δημοσιεύσει μια ανάρτηση στο Instagram, δίνοντας μια σκέψη στην κόρη της που ξεκινούσε το σχολείο: «Καλή νέα αρχή αγάπη μας, όχι μόνο του σχολείου αλλά και της ζωής στην οποία έχεις κολλήσει και για αυτό που παλέψατε με όλες σας τις δυνάμεις. Βγήκες νικήτρια και είμαστε σίγουροι ότι από εδώ και πέρα η ζωή σου ​​θα είναι γεμάτο όμορφες και θετικές εμπειρίες, τίποτα πια δεν μπορεί να σε τρομάξει, ούτε μια νέα αρχή!Θα είμαστε πάντα μαζί σου. Για πάντα».