Καραλής για τη φάση του Λιβάι Γκαρσία με τον Ίνγκασον: «Αν αυτό ΔΕΝ είναι φάουλ και αποβολή...»
i

Λιβάι Γκαρσία/©Intime

Καραλής για τη φάση του Λιβάι Γκαρσία με τον Ίνγκασον: «Αν αυτό ΔΕΝ είναι φάουλ και αποβολή...»

Sportal newsroom 15:23 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 21.02.2023

Ο Γιάννης Καραλής με post του στα social media εξέφρασε τα παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα για τη φάση του Λιβάι Γκαρσία με τον Ίνγκι Ίνγκασον.

Ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής, με ένα post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη φάση όπου ο Ίνγκασον ανέτρεψε τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος έφευγε μόνος του με τον Κοτάρσκι.

«Πριν τρελαθουμε τελείως: Φωτο-1: ξεκιναει το ΤΡΈΝΟ -Λιβαι την προσπέραση. Φωτο-2: Ο Ινγκασον τον ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ με τη μπάλα ΑΠΟΛΥΤΑ ελεγχόμενη από τον Λιβαι, με τον Κοταρσκι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ πιο μακριά και τον Κουλιερακη 2 μέτρα ΠΙΣΩ του. Φωτο-3, -4: Ανατροπή, επειδή τον προσπερνά σαν σταματημένο, ΜΕ ΧΈΡΙΑ και ΜΕ ΠΟΔΙΑ!!! Αν αυτό ΔΕΝ είναι φάουλ και αποβολή...», ανέφερε χαρακτηριστικά στα social media.

Η ανάρτηση του Γιάννη Καραλή

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ είχε έντονα παράπονα από τον Νορβηγό, Εσπεν Εσκας για τις διαιτητικές του αποφάσεις στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Μετά τα «τιτιβίσματα» κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους που η Ένωση ζητούσε αποβολές του Ίνγκασον και του Ολιβέιρα, οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα όταν ο διαιτητής πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.