Ο Κάραχερ ονόμασε τον παίκτη της σεζόν μέχρι στιγμής στην Premier League και δεν είναι κανένας εκ των Χάαλαντ, Σαλάχ και Σον

Τζέιμι Κάραγκερ

i

©Printscreen

Ο Κάραχερ ονόμασε τον παίκτη της σεζόν μέχρι στιγμής στην Premier League και δεν είναι κανένας εκ των Χάαλαντ, Σαλάχ και Σον

Κώστας Τσιακλής 17:54 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:03 - 24.10.2023

Ο θρύλος της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραχερ είπε την άποψη του για το ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης της χρονιάς στην Premier League.

Ο θρύλος της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραχερ, ονόμασε τον παίκτη της χρονιάς μέχρι στιγμής στην Premier League και δεν είναι ούτε ο Έρλινγκ Χάαλαντ αλλά ούτε και οι Μοχάμεντ Σαλάχ και Χιούνγκ Μιν Σον.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός των «κόκκινων» λοιπόν ονόμασε τον Τζέιμς Μάντισον ως τον καλύτερο παίκτη μέχρι αυτή τη στιγμή. Ο Άγγλος μέσος πήγε στην Τότεναμ το περασμένο καλοκαίρι, με τους «Σπερς» να βγάζουν από τα ταμεία τους περίπου 46 εκατομμύρια ευρώ. Ο Μάντισον πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα αφού έχει ήδη σκοράρει τρία γκολ ενώ έχει «μοιράσει» και πέντε ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πως είχε ψηφιστεί από τον κόσμο ως ο κορυφαίος παίκτης του Αυγούστου.

Ο Κάραχερ για τον Μάντισον λοιπόν είπε: «Πιστεύω ότι άσκησε τόσο μεγάλη επιρροή σε αυτή την αλλαγή στους Σπερς. Τα εύσημα πρέπει να πάνε στον προπονητή γιατί είναι η φιλοσοφία και το στυλ παιχνιδιού του, αλλά ήταν σημαντικός παράγοντας σε αυτό. Πήρε το νούμερο 10, αυτό ήταν το νούμερο του Χάρι Κέιν, ίσως ο καλύτερος παίκτης που έπαιξε για την Τότεναμ. Νομίζω ότι σε ένα στάδιο είχε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Είναι ακριβώς αυτός ο τύπος προσωπικότητας και αναφερθήκατε ότι έκανε αυτό το βήμα και πήγε σε ένα μεγαλύτερο κλαμπ.

Μερικές φορές είναι πάρα πολύ για τους παίκτες και δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Δεν εξαρτάται από την ικανότητα, αλλά τη νοοτροπία και μπορεί. Το αποδέχεται αυτό και είναι σε ένα μεγαλύτερο σύλλογο».

 «Η αυτοπεποίθησή του φάνηκε από το πρώτο λεπτό που μπήκε»

Με τον Κάραχερ φάνηκε να συμφωνεί και ο προπονητής της Γουλβς, Γκάρι Ο' Νίλ, που ήταν καλεσμένος στο Sky Sports. Ο Άγγλος τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του Μάντισον, τον οποίο προπόνησε στη Νόριτς.

«Ήταν μικρός στη Νόριτς, ήταν δανεικός στην Κόβεντρι εκείνη την εποχή και πήγαμε στα play-off με τη Νόριτς και επέστρεψε για να προπονηθεί μαζί μας μόλις τελείωσε η σεζόν του στην Κόβεντρι. Η αυτοπεποίθησή του φάνηκε από το πρώτο λεπτό που μπήκε. Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία στο μυαλό του ότι θα ήταν ο καλύτερος παίκτης. Είχε την ικανότητα να το υποστηρίξει. Βλέπετε παιδιά που έχουν υπερβολική αυτοπεποίθηση και ίσως είναι λίγο αλαζονικά, αλλά ο Τζέιμς δεν ήταν αυτός. Είχε μια απίστευτη πίστη στην ικανότητά του και μια εργασιακή ηθική για να το ταιριάξει», ανέφερε χαρακτηριστικά.