«Κάρφωσε» ποδοσφαιριστή του με ανακοίνωση ο Αστέρας Τρίπολης: «Φεύγει γιατί είχε μηδαμινή προσφορά»
i

©Intime

«Κάρφωσε» ποδοσφαιριστή του με ανακοίνωση ο Αστέρας Τρίπολης: «Φεύγει γιατί είχε μηδαμινή προσφορά»

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:22 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:52 - 19.12.2023

Παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης αποτελεί και τυπικά ο Φεντερίκο Βίκο, με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν το διαζύγιο με τον Ισπανό.

Ο Φεντερίκο Βίκο ήταν στα χαρτιά η κορυφαία καλοκαιρινή μεταγραφή του Αστέρα Τρίπολης. Ωστόσο ο Ισπανός ποδοσφαιριστής προσέφερε ελάχιστα λόγω του τραυματισμού στην ισοπαλία των Αρκάδων στη Τρίπολη με 2-2 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο παίκτης από τότε είναι τραυματίας.

Έτσι, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας με τον Βίκο, με δεδομένα το ποσό που δαπανήθηκε και τη μηδαμινή του προσφορά.

Sportal Euroleague Show με Βίρτους Μπολόνια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

Ο 29χρονος, Βίκο στην έως τώρα καριέρα του μετράει συνολικά 313 επαγγελματικές συμμετοχές, 27 γκολ και ισάριθμες ασίστ. Ήταν διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας, ενώ την περασμένη σεζόν είχε στη La Liga 2 με τη Λεγανές 41 εμφανίσεις, ένα γκολ και δύο ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:  

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή, Federico Vico Villegas, ο οποίος στο διάστημα παρουσίας του στην ομάδα μας είχε ελάχιστη αγωνιστική συμμετοχή και μηδαμινή προσφορά».