Ο Τάισον τρόλαρε τον μαθητή Τζίμα: «Μπράβο, αλλά αύριο έχεις σχολείο»

Τάισον - Τζίμας

i

© Intime

Ο Τάισον τρόλαρε τον μαθητή Τζίμα: «Μπράβο, αλλά αύριο έχεις σχολείο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:27 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:31 - 18.12.2023

Ο Τάισον είχε όρεξη για... χιούμορ, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Ο... ασταμάτητος ΠΑΟΚ «απέδρασε» από την Τρίπολη και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του. Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου πήρε τη νίκη κόντρα στον Αστέρα (1-4), με τους Τόμας Μουργκ και Κίριλ Ντεσπόντοφ να πετυχαίνουν τα γκολ για τους Θεσσαλονικείς.

Με αυτό το τρίποντο ο Δικέφαλος βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πλέον σήμερα περιμένει τα αποτελέσματα της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, οι οποίοι δοκιμάζονται σε Αγρίνιο και Σέρρες αντίστοιχα.

Στη χθεσινή (17/12) αναμέτρηση, ο Στέφανος Τζίμας πέρασε αλλαγή στο 89' και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα έβγαλε την ασίστ στον Ντεσπόντοφ για το τέταρτο γκολ του Δικεφάλου.

Μετά τη λήξη του ματς, ο νεαρός φορ του ΠΑΟΚ δημοσιοποίησε κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εξαιρετική νίκη! Συνεχίζουμε!». Τα σχόλια κάτω από το σχετικό post ήταν αρκετά, ωστόσο αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν του Τάισον. 

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θέλησε να τρολάρει τον επιθετικό του ΠΑΟΚ για την ηλικία του, σχολιάζοντας: «Μπράβο, αλλά αύριο έχεις σχολείο!».

Λουτσέσκου: «Δεν με εκπλήσσει η εικόνα μας γιατί βλέπω κάθε μέρα τι κάνει η ομάδα»

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου στάθηκε στο ροτέισον το οποίο βοηθάει την ομάδα ώστε να κερδίσει αυτοπεποίθησή της. 

«Δεν με εκπλήσσει η εικόνα μας, γιατί βλέπω κάθε μέρα τι κάνει η ομάδα, καταλαβαίνω την δουλειά των παικτών. Δεν είναι μόνο ότι κερδίζουμε, αλλά κάνουμε και πολύ καλή εμφάνιση σήμερα. Με εξαιρετικά γκολ μέσα από ομαδικές ενέργειες. Είμαι χαρούμενος γιατί κάναμε φανταστική δουλειά, δυο γκολ με ανάκτηση μπάλας σε όχι εύκολες καταστάσεις. Ήμασταν ταπεινοί, δώσαμε στον αντίπαλο μας τον απαραίτητο σεβασμό και πήραμε το μάξιμουμ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

🔴Baladeros LIVE: Ο Μπρινιόλι στον... τάκο, ο ΠΑΟΚ κορυφή και η ευκαιρία για ΑΕΚ & Ολυμπιακό