Το «αντίο» του Καρλίτος στο Περιστέρι και το ταξίδι στο Καζακστάν (pic)

Καρλίτος

i

© Intime

Το «αντίο» του Καρλίτος στο Περιστέρι και το ταξίδι στο Καζακστάν (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:46 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:50 - 29.02.2024

Στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Καρλίτος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Λαμίας.

Ο Καρλίτος ολοκλήρωσε την παρουσία του στη Λαμία!

Στην αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League στο Περιστέρι, η ομάδα της Φθιώτιδας γνώρισε την ήττα από τον Ατρόμητο (3-1). Ένα αποτέλεσμα που... δεν στοιχίζει στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι «κλείδωσαν» την έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ταυτόχρονα εξασφάλισαν την είσοδό τους στο μίνι πρωτάθλημα των play offs.

Μετά το τελικό σφύριγμα, αυτός που βρέθηκε στο επίκεντρο ήταν ο Καρλίτος, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Λαμίας. Θυμίζουμε πως ο πολύπειρος Ισπανός επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με την Αστάνα και θα γίνει κάτοικος Καζακστάν.

Ο Καρλίτος αποθεώθηκε από τους 50 οπαδούς της Λαμίας που έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο του Ατρόμητου, με τον ίδιο να τους χαιρετά εμφανώς συγκινημένος. Μάλιστα δεν γύρισε μαζί με την αποστολή αλλά παρέμεινε στην Αθήνα, με σκοπό να πάρει το αεροπλάνο με τελικό προορισμό το Καζακστάν, για να ολοκληρωθεί με κάθε επισημότητα η μετακίνησή του.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν στην Stoiximan Super League δεν πέρασαν απαρατήρητες, με τον Ισπανό φορ να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Μία από αυτές ήταν και η Αστάνα, η οποία έδειξε τις προθέσεις της για τον ποδοσφαιριστή της Λαμίας και πίεσε την ομάδα της Φθιώτιδας για να τον κάνει δικό της. Ο ίδιος τη φετινή σεζόν κάνει... πράγματα και θαύματα, μετρώντας συνολικά 22 συμμετοχές με απολογισμό 10 γκολ και 4 ασίστ. Μάλιστα, ο Καρλίτος έχει παίξει καθοριστικό ρόλο για την εκπληκτική πορεία του συλλόγου, στη «μάχη» που δόθηκε για την 6η θέση.

Το ποσό που θα βάλει στα ταμεία της η Λαμία από την πώληση του Καρλίτος

Ο 33χρονος αποκτήθηκε από τη Λαμία το περασμένο καλοκαίρι, με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου να τον κάνει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Μπορεί να τον πήρε ως ελεύθερο, ωστόσο το συμβόλαιο που του έδινε ήταν αρκετά μεγάλο για τα δεδομένα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, του έδωσε περίπου 300.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ ο Ισπανός είχε υπογράψει συμβόλαιο 2+1 χρόνων. Ωστόσο, μετά την αποχώρησή του ο Καρλίτος θα πάρει λίγο πάνω από τα μισά. Δηλαδή κοντά στις 180.000 ευρώ. Η μεταγραφή αυτή έχει βγάλει τα λεφτά της, αφού ο Ισπανός τη φετινή σεζόν είναι ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου.