Το ποσό που θα βάλει στα ταμεία της η Λαμία από την πώληση του Καρλίτος!

Καρλίτος

i

©intime

Το ποσό που θα βάλει στα ταμεία της η Λαμία από την πώληση του Καρλίτος!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:37 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:55 - 27.02.2024

Ο Καρλίτος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αστάνα, με τη Λαμία να έχει βγει αρκετά κερδισμένη από τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Εκτός Ελλάδας θα συνεχίσει την καριέρα του από εδώ και πέρα ο Καρλίτος. Ο επιθετικός της Λαμίας έχει έρθει σε συμφωνία με την Αστάνα και το τελευταίο παιχνίδι του Ισπανού με την ομάδα της Φθιώτιδας θα είναι κόντρα στον Ατρόμητο την Τετάρτη (28/2).

Ο 33χρονος αποκτήθηκε από τη Λαμία το περασμένο καλοκαίρι, με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου να τον κάνει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Μπορεί να τον πήρε ως ελεύθερο, ωστόσο το συμβόλαιο που του έδινε ήταν αρκετά μεγάλο για τα δεδομένα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, του έδωσε περίπου 300.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ ο Ισπανός είχε υπογράψει συμβόλαιο 2+1 χρόνων. Ωστόσο, μετά την αποχώρησή του ο Καρλίτος θα πάρει λίγο πάνω από τα μισά. Δηλαδή κοντά στις 180.000 ευρώ. Η μεταγραφή αυτή έχει βγάλει τα λεφτά της, αφού ο Ισπανός τη φετινή σεζόν είναι ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου.

Έχει σκοράρει δέκα γκολ και έχει μοιράσει πέντε ασίστ στην προσπάθεια της Λαμίας να φτάσει αρκετά κοντά στα playoffs της Stoiximan Superleague. Μάλιστα, πρόκειται για έναν παίκτη που αντιμετωπίστηκε με αρκετή δυσπιστία, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του.

Εκτός από την αγωνιστική βοήθεια λοιπόν, η μεταγραφή του Καρλίτος θα δώσει και οικονομική βοήθεια στην ομάδα της Φθιώτιδας. Αφού η Αστάνα θα βάλει το χέρι της «βαθιά» στην τσέπη για να κάνει δικό της τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού. Πιο αναλυτικά οι Καζάκοι θα βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ.