Η αποθέωση στον Καρλίτος και το πάρτι στα αποδυτήρια από τους παίκτες της Λαμίας (gallery)
i

©intime

Η αποθέωση στον Καρλίτος και το πάρτι στα αποδυτήρια από τους παίκτες της Λαμίας (gallery)

Δημήτρης Χούπης 21:58 - 28.02.2024

Ο Καρλίτος μετά το τέλος του αγώνα αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Λαμίας που βρέθηκαν στο Περιστέρι, ενώ στη συνέχεια στήθηκε πάρτι στα αποδυτήρια για τη συμμετοχή των Φθιωτών στα playoffs.

Η Λαμία μπορεί να γνώρισε την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 1-3, αλλά η ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην Κηφισιά εξασφάλισε τη συμμετοχή των Φθιωτών στα playoffs. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Καρλίτος με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, αφού ο Ισπανός επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αστάνα.

Μάλιστα η Λαμία έχει εξασφαλίσει ένα αρκετά καλό ποσό από τη μεταγραφή του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, καθώς η ομάδα από το Καζακστάν θα δώσει ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο λοιπόν ο κόσμος της ομάδας που βρέθηκε στο Περιστέρι αποθέωσε τον 33χρονο για τη συνεισφορά του στον σύλλογο.

Ο Καρλίτος σε αυτό το διάστημα που βρέθηκε στη Λαμία μέτρησε δέκα γκολ και πέντε ασίστ στο πρωτάθλημα, βοηθώντας έτσι την ομάδα του να μπει στην εξάδα. Την ίδια ώρα στα αποδυτήρια οι παίκτες της ομάδας της Φθιώτιδας το «γλέντησαν» λόγω της συμμετοχής τους στα playoffs για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Λεωνίδας Βόκολος μετά το παιχνίδι μάλιστα τόνισε ότι αυτή η μέρα αυτή για είναι μεγάλη για την πόλη της Λαμίας, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Καρλίτος.

Για την είσοδο της Λαμίας στα πλέι-οφ: «Είναι συνολική προσπάθεια και συνολική η επιτυχία. Ποτέ κανείς μόνος δεν μπόρεσε να τα καταφέρει στο ποδόσφαιρο. Από πέρυσι που είχα έρθει, όλοι μιλούσαν για θαύματα. Είχα πει και τότε πως δεν υπάρχουν ούτε μαγικά ραβδάκια, ούτε θαύματα. Χρειάζεται δουλειά και πίστη από όλους.

Εμείς είχαμε εξ’ αρχής την πίστη και τα παιδιά έβγαλαν στο γήπεδο τη συνολική δουλειά που έγινε. Ευχαριστώ πολύ και τους ποδοσφαιριστές μου και το σταφ και όλο τον κόσμο που βρίσκεται κοντά μας. Όπως το ποδόσφαιρο δεν τελειώνει εδώ. Πρέπει να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια».

Για την αποχώρηση του Καρλίτος: «Θα πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για την παρουσία του στην ομάδα και όσα προσέφερε. Είναι σημαντικό κεφάλαιο για εμάς φέτος. Όμως, όπως είπα και πριν, δεν στηριζόμαστε σε έναν παίκτη. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε στα δεδομένα και να παρουσιαστούμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί στα πλέι-οφς».