Ο Αντσελότι απάντησε χιουμοριστικά για Βινίσιους που έμεινε εκτός λίστας FIFA : «Ήταν πολύ στεναχωρημένος, έκλαιγε για 3-4 ώρες»

Aντσελότι - Βινίσιους

i

©printscreen

Ο Αντσελότι απάντησε χιουμοριστικά για Βινίσιους που έμεινε εκτός λίστας FIFA : «Ήταν πολύ στεναχωρημένος, έκλαιγε για 3-4 ώρες»

H FIFA ανακοίνωσε τη λίστα με τους κορυφαίους παίκτες και το όνομα του Βινίσιους Τζούνιορ απουσιάζει από αυτή. Σε ερώτηση που δέχτηκε ο Κάρλο Αντσελότι για τη συγκεκριμένη απόφαση απάντησε γελώντας για το πόσο άσχημα νιώθει ο Βραζιλιάνος.

Eκτός λίστας των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της FIFA έμεινε ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, με τον προπονητή του, Κάρλο Αντσελότι να απαντά σε σχετική ερώτηση χιουμοριστικά, δείχνοντας πως αυτό δεν ενδιαφέρει καθόλου τον ποδοσφαιριστή του.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «ο Βινίσιους είναι πολύ στεναχωρημένος. Κλαίει εδώ και 3-4 ώρες». Προφανώς, ο Ιταλός τεχνικός αστειεύεται με τη τοποθέτηση του, θέλοντας να δείξει ότι αυτό που συνέβη δεν ενδιαφέρει τον παίκτη του και τον αφήνει ανεπηρέαστο.

Θυμίζουμε, η λίστα με τους κορυφαίους της FIFA, περιλαμβάνει τους εξής ποδοσφαιριστές: 

Χούλιαν Άλβαρες - Μάντσεστερ Σίτι
Μαρσέλο Μπρόζοβιτς - Αλ Νασρ
Κέβιν Ντε Μπρόινε - Μάντσεστερ Σίτι
Ιλκάι Γκουντογκάν - Μάντσεστερ Σίτι
Έρλινγκ Χάαλαντ - Μάντσεστερ Σίτι
Ρόδρι - Μάντσεστερ Σίτι
Κβίτσα Κβαρατσκέλια - Νάπολι
Κιλιάν Εμπαπέ - Παρί Σεν Ζερμέν
Λιονέλ Μέσι - Ίντερ Μαϊάμι
Βίκτορ Όσιμεν - Νάπολι
Ντέκλαν Ράις - Άρσεναλ
Μπερνάρντο Σίλβα - Μάντσεστερ Σίτι

Όπως είναι λογικό, στη λίστα βρίσκονται έξι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κατέκτησε το τρεμπλ. Η κατάκτηση του UEFA Champions League, την έφερε στη κορυφή της Ευρώπης, βάζοντας έτσι σε προτεραιότητα τους κορυφαίους παίκτες της για τη λίστα της FIFA.

H La Liga ανακοίνωσε τους μισθούς των ομάδων για τη σεζόν 2023-2024 και η διαφορά μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα... είναι χαοτική
LA LIGA

15:05 - 14.09.2023

H La Liga ανακοίνωσε τους μισθούς των ομάδων για τη σεζόν 2023-2024 και η διαφορά μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα... είναι χαοτική

Η La Liga, όπως κάνει κάθε χρόνο, ανακοίνωσε τους μισθούς των ποδοσφαιριστών της κάθε ομάδας που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Ισπανίας και η διαφορά που έχει αποκτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μπαρτσελόνα, μοιάζει εξωπραγματική.

Θυμίζουμε, ο Βινίσιους πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά τη περασμένη σεζόν, αφού σκόραρε συνολικά 23 γκολ σε 55 αγώνες, ενώ μοίρασε και 21 ασίστ.  Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια της La Liga, μέχρι τη στιγμή που τραυματίστηκε. Σκόραρε ένα τέρμα στην εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Αλμερία.