Κάρλσον: «Το γρήγορο γκολ θα λύσει το γρίφο»
i

©intime

Κάρλσον: «Το γρήγορο γκολ θα λύσει το γρίφο»

Τον Πανσερραϊκό θα υποδεχθεί σήμερα (21/10) ο Αρης και ο Κάρλσον μιλώντας στη NOVA, τόνισε ότι ένα γρήγορο γκολ θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για την ομάδα του.

Ο Άρης επιστρέφει σήμερα στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με εντός έδρας κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ο Σουηδός Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον, αφού χαρακτήρισε ωφέλιμη την διακοπή για την ομάδα του, υποστήριξε ότι ένα γρήγορο γκολ θα… ξεκλειδώσει τη νίκη.

Αρχικά για το πόσο πιστεύει ότι η μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος ωφέλησε τον Άρη είπε: «Μας βοήθησε πάρα πολύ. Το έχουμε πει πολλές φορές όλοι ότι η ομάδα μας έχει πολλούς καινούργιους παίκτες και καινούργιο προπονητή, οπότε αυτό το διάστημα της διακοπής ήταν ωφέλιμο. Κάθε μέρα κάναμε και ένα βήμα προόδου».

Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και πώς περιμένει τον αντίπαλο τόνισε: «Τον περιμένω να εμφανιστεί πολύ συμπαγής ως ομάδα στο μεταξύ μας παιχνίδι και να αγωνιστεί με πολλά τρεξίματα και με μεγάλη πειθαρχία. Πιστεύω ότι θα παίξουνε με μεγάλο κουράγιο στο γήπεδό μας. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να πάρουμε τη νίκη».

Ο Κώστας Χαλκιάς στο Sportal: «Δεν νομίζω να υπάρχει φαβορί για τον τελικό Κυπέλλου»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

10:07 - 21.10.2023

Ο Κώστας Χαλκιάς στο Sportal: «Δεν νομίζω να υπάρχει φαβορί για τον τελικό Κυπέλλου»

Για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας μίλησε ο Κώστας Χαλκιάς στο Sportal, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει φαβορί για το τελικό. Παράλληλα στάθηκε και στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, αλλά και την ανοδική πορεία της Εθνικής Ελλάδας.

Για το τι πρέπει να κάνει ο Αρης ώστε να πάρει τη νίκη υποστήριξε: «Είναι εύκολη η απάντηση! Πρέπει να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Αυτό θα αλλάξει το παιχνίδι και θα μας δώσει αυτό που χρειαζόμαστε, να βγει ο αντίπαλος από την άμυνά του, να μην ιδιαίτερα συμπαγής από το κέντρο και πίσω. Αυτό θα επιδιώξουμε. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί, να βγούμε μπροστά και να αναζητήσουμε ένα γρήγορο γκολ, για να κάνουμε πιο εύκολη τη δική μας προσπάθεια. Χρειάζεται να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο την ξεχωριστή ποιότητά μας ως ομάδα, για να λύσουμε το “γρίφο”».