Η Λυών κατέθεσε πρόταση στην Πόρτο για την απόκτηση του Κάρμο που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό

Νταβίντ Κάρμο

i

©Photo by Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Η Λυών κατέθεσε πρόταση στην Πόρτο για την απόκτηση του Κάρμο που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό

Κώστας Τόπας 13:28 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 06.01.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γαλλία, η Λυών κατέθεσε πρόταση στην Πόρτο για την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο, που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.

Η Λυών προσέγγισε την Πόρτο με σκοπό να εντάξει στο δυναμικό της τον κεντρικό αμυντικό Νταβίντ Κάρμο, κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Οπως αναφέρουν οι Γάλλοι, οι Λιονέ κατέθεσαν προσφορά για την απόκτηση του 24χρονου στόπερ με τη μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι. 

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις το τελευταίο 24ωρο και σύντομα αναμένονται εξελίξεις γύρω από την υπόθεση. Για τον Κάρμο ενδιαφέρεται έντονα και ο Ολυμπιακός, αλλά όπως τονίζεται στην Πορτογαλία οι πιθανότητες ώστε ο νεαρός στόπερ να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» δεν είναι αρκετές.

Ο Κάρμο γεννήθηκε στις 19/7/99 στο Αβέιρο. Έχει ύψος 1,96 και είναι αριστεροπόδαρος. Μετράει 17 συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, αλλά δεν έχει κληθεί στην εθνική Ανδρών. Ο Πορτογάλος στόπερ φέτος έχει 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων τέσσερα 90λεπτα στο Champions League. Στο πρωτάθημα έχει επτά αγώνες και 610 λεπτά συμμετοχής.

Συνολικά, με τους «δράκους» έχει 27 συμμετοχές σε δύο χρόνια, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στη Μπράγκα, στην οποία μέτρησε 57 παιχνίδια κι ένα γκολ.