Αρνητική απάντηση του Καρβαλιάλ στη Βάσκο Ντα Γκάμα

Κάρλος Καρβαλιάλ

i

©intime

Αρνητική απάντηση του Καρβαλιάλ στη Βάσκο Ντα Γκάμα

Δημήτρης Χούπης 18:41 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:02 - 17.05.2024

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πορτογαλία έχει απορρίψει την πρόταση της Βάσκο Ντα Γκάμα.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ παραμένει άνεργος από τότε που έλυσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» τον Δεκέμβρη του 2023, αλλά έκατσε έντεκα αγώνες στον πάγκο της ελληνικής ομάδας, δηλαδή μέχρι τον Φλεβάρη.

Ωστόσο αρκετές είναι οι ομάδες με τις οποίες έχει συνδεθεί από τότε. Μία από αυτές είναι και η Βάσκο Ντα Γκάμα από τη Βραζιλία. Ο σύλλογος από το Ρίο Ντε Τζανέιρο είχε δείξει το ενδιαφέρον της για τον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά ο ίδιος την απέρριψε.

«O Αντριάνο ευθύνεται για τον χωρισμό του πιο διάσημου ζευγαριού της Βραζιλίας – Όλα άρχισαν με την ερωτική συνεύρεση των τριών»
SPORT+

21:33 - 29.04.2024

«O Αντριάνο ευθύνεται για τον χωρισμό του πιο διάσημου ζευγαριού της Βραζιλίας – Όλα άρχισαν με την ερωτική συνεύρεση των τριών»

Κατηγορούν τον Αντριάνο, τον «Αυτοκράτορα» του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου για τη διάλυση του πιο διάσημου ζευγαριού της Βραζιλίας: «Με τον Μπέλο και τη Γκρασιάν είχαν ένα τρίο».

Ο 58χρονος, όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία, έχει στόχο να δουλέψει σε ομάδα εκτός της πατρίδας του. Υπενθυμίζεται πως μία ακόμα μια ομάδα από τη Βραζιλία, είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ο λόγος γίνεται για τη Σάο Πάολο, η οποία είχε στη λίστα της και τον Πορτογάλο εκτός από τους Ράφα Μπενίτεθ και Ντομένεκ Τορέντ.

«Η πρόσληψη του Καρβαλιάλ θα μπορούσε να αυξήσει τον αριθμό των Πορτογάλων προπονητών στη Βραζιλία. Οι Ισπανοί Ράφα Μπενίτεθ και Ντομένεκ Τόρεντ, είναι επίσης υποψήφιοι. Η Σάο Πάολο διανύει μια ταραχώδη στιγμή, με δύο ήττες στην έναρξη του Brasileirao 2024», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Ο Καρβαλιάλ εκτός από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό έχει εργαστεί στην Πορτογαλία, την Αγγλία, την Τουρκία, την Ισπανία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.