«O Αντριάνο ευθύνεται για τον χωρισμό του πιο διάσημου ζευγαριού της Βραζιλίας – Όλα άρχισαν με την ερωτική συνεύρεση των τριών»

«O Αντριάνο ευθύνεται για τον χωρισμό του πιο διάσημου ζευγαριού της Βραζιλίας – Όλα άρχισαν με την ερωτική συνεύρεση των τριών»

Sportal newsroom 21:33 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:47 - 16.05.2024

Κατηγορούν τον Αντριάνο, τον «Αυτοκράτορα» του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου για τη διάλυση του πιο διάσημου ζευγαριού της Βραζιλίας: «Με τον Μπέλο και τη Γκρασιάν είχαν ένα τρίο».

Στη Βραζιλία κατηγορούν τον διάσημο Βραζιλιάνο πρώην ποδοσφαιριστή Αντριάνο για τον χωρισμό του μοντέλου Γκρασιάν Μπαρμπόσα και του τραγουδιστή Μπέλο.

Ο Αντριάνο, ο θρυλικός Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής γνωστός ως «Αυτοκράτορας», κατηγορήθηκε ότι ήταν η αιτία της διάλυσης της σχέσης ενός από τα πιο διάσημα και δημοφιλή ζευγάρια στη Βραζιλία.

Ένας δημοσιογράφος δημοσίευσε ότι η «σχέση» της Γκρασιάν Μπαρμπόσα με τον πρώην άσο των Φλαμένγκο, Ιντερ, Φιορεντίνα, Πάρμα, Ρόμα, Κορίνθιανς, Ατλέτικο Παραναένσε και Μαϊάμι Γιουνάιτεντ, ήταν το έναυσμα για τη διάλυση του μοντέλου του Playboy και του τραγουδιστή Μπέλο (Μαρσέλο Πιρές Βιέιρα, όπως είναι το πλήρες όνομά του).

«Θα σας πω, είχαν ένα τρίο. Ο Μπέλο και η Γκρασιάν είχαν ένα τρίο και μετά έγινε ένα με τον Αντριάνο», είπε ο δημοσιογράφος Μπρούνο Ντι Σιμόν στο πρόγραμμα του Χεράλντο Λουϊς.

Ο Αντριάνο είχε σχέση με την Γκρασιάν και ο Μπέλο το έμαθε. Τον ερωτεύτηκε και συνέχισε να έχει κρυφή σχέση με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ντι Σιμόν είπε επίσης στην εκπομπή «Geral do Povo»: «Ο Αντριάνο είχε σχέση με τη Γκρασιάν. Όλοι το ήξεραν στη γειτονιά του στο Ρίο Τζανέιρο».

Η Γκρασιάν και ο Μπέλο επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους, μάλιστα, με κοινή δήλωση. «Ο τραγουδιστής Μπέλο δεν θα σχολιάσει την προσωπική του ζωή και είναι επικεντρωμένος στην καριέρα του. Η Γκρασιάν επιβεβαιώνει ότι η αγάπη μεταξύ του ζευγαριού δεν έχει τελειώσει, αλλά επιβεβαιώνει τον σημερινό χωρισμό.

“Ήταν 16 χρόνια μιας ιστορίας αγάπης, γεμάτη σκαμπανεβάσματα, δοκιμασίες, επιτυχίες, λάθη και επιτεύγματα. Δεν θέλω να πω πολλά, τελικά είναι μια ξεχωριστή μέρα γι’ αυτόν τον αγαπημένο τραγουδιστή, ένα όμορφο έργο στο οποίο είναι πολύ αφοσιωμένος, χαρούμενος και ξέρω ότι θα το ροκάρει, δεν θα ήθελα να είναι μια μέρα θλίψης!”», δήλωσε η Γκρασιάν.

Ο Αντριάνο, πάντως, ο οποίος σήμερα είναι 42 ετών διαψεύδει τις πληροφορίες του Μπρούνο Ντι Σιμόν για την υποτιθέμενη σχέση του με τη Γκρασιάν και ότι είναι η αιτία του χωρισμού της με τον Μπέλο.

«Γεια σας παιδιά. Για άλλη μια φορά, βλέπετε αυτή τη διαμάχη που επινοήθηκε για μένα, για τον Μπέλο, την Γκρασιάν. Δεν ξέρω καν για ποιο πράγμα μιλάτε γι’ αυτό το τρίο. Έχω τον μεγαλύτερο σεβασμό για τον Μπέλο, Ποτέ δεν έβγαινα με τη Γκρασιάν... Θα το ξεκαθαρίσω εδώ:

Ο τύπος, που τα λέει όλα αυτά για μένα, που το έφτιαξε αυτό για μένα, να είστε σίγουροι ότι θα δεχθεί μήνυση γιατί δεν υπάρχει, δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό. Είναι ψέμα, δεν το έκανα ποτέ αυτό το τρίο. Αυτή είναι η αλήθεια».