Καρβαλιάλ: «Θα δούμε τον επόμενο αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ

i

© Intime

Καρβαλιάλ: «Θα δούμε τον επόμενο αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:41 - 15.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:44 - 15.12.2023

Για την πρόκριση στο Europa Conference League μίλησε ο Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος στάθηκε στον επόμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα, της οποίας και επικράτησε με 5-2 στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Κάρλος Καρβαλιάλ, μιλώντας μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο του, στάθηκε στον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του και τον στόχο των «16». 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρλος Καρβαλιάλ:

Για το παιχνίδι: «Μια ομάδα πολύ καλή (στα ελληνικά). Η ομάδα δεν ήταν τέλεια αλλά έκανε καλό παιχνίδι και νικήσαμε. Δείξαμε καλά στοιχεία αλλά υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθωθούν»

Για τα όσα πρέπει να αλλάξουν: «Όσον αφορά την επίθεση κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Όσον αφορά την άμυνα σταθήκαμε αλλά κάναμε λάθη. Όσον αφορά τη μετάβαση πρέπει να βελτιώσουμε την ταχύτητα μας. Όσον αφορά την αμυντική λειτουργία, όταν χάναμε την μπάλα ήμασταν καλοί και την ανακτούσαμε».

Στη 17η θέση ανέβηκε η Ελλάδα με τις νίκες ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού – Δύσκολη η 15η θέση με την απώλεια ΑΕΚ, Παναθηναϊκού
EUROPA LEAGUE

00:02 - 15.12.2023

Στη 17η θέση ανέβηκε η Ελλάδα με τις νίκες ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού – Δύσκολη η 15η θέση με την απώλεια ΑΕΚ, Παναθηναϊκού

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έδωσαν 800 βαθμούς στην Ελλάδα, την ανέβασαν στη 17η θέση και πλέον η χώρα μας στηρίζεται σ’ αυτούς για το όνειρο της 15ης θέσης. Δύσκολα, ωστόσο, τα πράγματα μετά τις ήττες-αποκλεισμούς των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού.

Για το Conference League και προτίμηση σε αντιπάλους: «Τα πηγαίνουμε όλα βήμα - βήμα. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τόσο μακριά. Θα δούμε τον επόμενο αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε».

Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη