Στροφή στην καριέρα του έκανε ο Καρβαλιάλ - Αυτή είναι η νέα του δουλειά (vids)

Κάρλος Καρβαλιάλ

i

© Intime

Στροφή στην καριέρα του έκανε ο Καρβαλιάλ - Αυτή είναι η νέα του δουλειά (vids)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:57 - 24.03.2024

Στροφή στην καριέρα του αποφάσισε να κάνει ο Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του ως αναλυτής ποδοσφαίρου σε τηλεοπτικό δίκτυο.

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να αντικαθιστά τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

Συγκεκριμένα, ήταν 8 Φεβρουαρίου του 2024, όταν οι Πειραιώτες αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους με τον τεχνικό, μετά από ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-0) για το πρωτάθλημα. Ωστόσο αυτό ήταν απλά η αφορμή, αφού αιτία αποτέλεσε η κακή αγωνιστική εικόνα του συλλόγου και οι μηδέν νίκες σε ντέρμπι υπό της οδηγίες του.

Ωστόσο, o Καρβαλιάλ φαίνεται πως βρήκε τον τρόπο για να βιοποριστεί και αυτός είναι η παρουσία του μπροστά από τις κάμερες. Συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής των «ερυθρόλευκων» φαίνεται πως έχει αναλάβει χρέη αναλυτή ποδοσφαίρου στην επίσημη εκπομπή της La Liga. Αυτό έκανε γνωστό ο ίδιος, μέσω αναρτήσεών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βεβαίως, η εκπομπή του ισπανικού πρωταθλήματος φαίνεται πως δεν είναι το μοναδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα στο οποίο έκανε εμφάνιση (σ.σ. ωστόσο είναι το μοναδικό στο οποίο έχει συνεχή παρουσία), αφού ο ίδιος κοινοποίησε μία φωτογραφία από το guest που έκανε στο κανάλι «SportTV».

Εκεί κλήθηκε να σχολιάσει το κομμάτι της τακτικής, για το ντέρμπι ανάμεσα σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μπενφίκα, πριν την έναρξη του αγώνα. Παράλληλα, ο Κάρλος Καρβαλιάλ ήταν ένας από τους ομιλητές στο συνέδριο της «Ένωσης Πορτογάλων Προπονητών», το οποίο έλαβε χώρα στις 18 Μαρτίου.

Ο Πορτογάλος προσλήφθηκε από τον Ολυμπιακό στις 5 του Δεκέμβρη και μέτρησε συνολικά 11 παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, σε οκτώ ματς είχε τέσσερις νίκες (η μία κόντρα στον Άρη), μία ισοπαλία και τρεις ήττες, από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Λαμία.

Όσο για το Κύπελλο, εκεί έδωσε δύο αγώνες, όμως δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση κόντρα στο «τριφύλλι». Τέλος, στην Ευρώπη έκανε ντεμπούτο, βοηθώντας την ομάδα να αποκλείσει την Μπάτσκα Τόπολα μετά το «εκκωφαντικό» 5-2.