Το... χοντραίνει ο Καστίγιο εναντίον του Τζόρτζεβιτς: «Εγώ μόνο θύρα 7, εσύ όπου τα παίρνεις»

Νέρι Καστίγιο

i

© Intime

Το... χοντραίνει ο Καστίγιο εναντίον του Τζόρτζεβιτς: «Εγώ μόνο θύρα 7, εσύ όπου τα παίρνεις»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:01 - 28.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:09 - 28.11.2023

Το... σίριαλ ανάμεσα σε Νέρι Καστίγιο και Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς συνεχίζεται...

Ο Νέρι Καστίγιο εξαπέλυσε νέα διαδικτυακή επίθεση στον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς!

Αυτήν τη φορά, ο Ουρουγουανός πρώην ποδοσφαιριστής δεν κατονόμασε τον Σέρβο θρύλο του Ολυμπιακού, ωστόσο τον «φωτογράφισε».

Με αφορμή την απάντηση που έδωσε στους «Betarades» ο Τζόρτζεβιτς στην ερώτηση «Ποιον θα υποστηρίξεις; Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό;», ο Καστίγιο έγραψε χαρακτηριστικά: «Εγώ λέω όπου τα παίρνεις. Δεν υπάρχει άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Μόνο Ολυμπιακός και Θύρα 7. Και πείτε με τρελό».

Να θυμίσουμε πως χθες (27/11), ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θέλησε να πάρει θέση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instgram και να εξαπολύσει επίθεση στον πρώην συμπαίκτη του, σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν για τα στατιστικά, τα γκολ και τις εκτελέσεις πέναλτι.

«Γελάς και το πας και καλά στην πλακίτσα. Όχι Τζόλε, δεν τους πήρα τηλέφωνο εγώ. Εγώ δεν έπαιρνα, δεν πήρα και ούτε θα πάρω ποτέ δημοσιογράφο. Άλλος ήταν αυτός που τα έκανε αυτά. Μάντεψε. Εύκολη είναι η απάντηση, το ξέρει όλη η Ελλάδα. Θα ήθελα να πω στα παιδιά τους Betarades και σε εσένα Τζόλε να κάνουμε όλοι μαζί μια ωραία συνέντευξη. Να ειπωθούν αλήθειες και όχι χαμογελάκια και πράγματα που δεν ισχύουν. 

Υποχώρησε στο αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. η ΕΠΟ: Άλλαξαν οι ημερομηνίες του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης

Υποχώρησε στο αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. η ΕΠΟ: Άλλαξαν οι ημερομηνίες του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης

Ημερομηνία αλλάζουν το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και το ΑΕΚ - Άρης τα οποία είχαν αρχικά προγραμματιστεί για τις αρχές Δεκεμβρίου. Η ΕΠΟ υποχώρησε στο αίτημα της Ελληνικής Αστυνομίας και ως εκ τούτου αμφότερα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 10 και 17 του Γενάρη.

Εγώ θα το ήθελα πολύ να μας ακούει ο κόσμος για όλα αυτά που λέω και λες. Για να δούμε, θα γίνει ποτέ ή δε θα τολμήσεις. Μεγάλε Τζόρτζεβιτς. Ήρθε ο Ριβάλντο και δεν τον άφησες να βαράει πέναλτι. Παγκόσμιο Κύπελλο πήρε. Σε καταλαβαίνω μεγάλε Τζόρτζεβιτς, ήσουν έξυπνος, τα χρειαζόσουν για να φαίνεται στο τέλος της χρονιάς ότι έχεις 17 γκολ. Ο κόσμος ξεχνάει πως μπήκαν και λέει 17», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.