Κάτι ετοιμάζει για το Καραϊσκάκη ο Λουτσέσκου...

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

i

©intime

Κάτι ετοιμάζει για το Καραϊσκάκη ο Λουτσέσκου...

Sportal newsroom 11:50 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 05.04.2023

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό και ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σήμερα Τετάρτη 5/4 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την τρίτη αγωνιστική των Play Off της Super League με τους «ασπρόμαυρους» να ψάχνουν τη νίκη προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ήδη έχει καταστρώσει τα πλάνα του αναφορικά με την ενδεκάδα για το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» και αυτά φαίνεται πως έχουν κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με το ντέρμπι με την ένωση.

Σαφώς ο Ντομινίκ Κοτάρσκι θα βρεθεί στην άμυνα με τους Ράφα, Ίνγκασον Κουλιεράκη και Σάστρε να παίρνουν όπως φαίνεται φανέλα βασικού, αν και δοκιμάστηκε και ο Αντρέ Βιεϊρίνια στα άκρα.

Η μεσοεπιθετική γραμμή θα υποστεί ένα... φρεσκάρισμα, καθώς Κωνσταντέλιας και Αντρίγια Ζίβκοβιτς όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα, o Kάλεντ Νάρεϊ όμως δεν είναι σε καλό φεγγάρι από τη έναρξη των Play Off και έπειτα. Έτσι, δεν είναι σίγουρο αν ο Γερμανός θα ξεκινήσει στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό ή αν τη θέση του θα πάρει ο Βραζιλιάνος Τάισον.

Στην κορυφή της επίθεσης, η αρχική σκέψη του Λουτσέσκου ήταν να ξεκινήσει ο Ολιβέιρα, ωστόσο τις τελευταίες ώρες ο Μπράντον Τόμας κερδίζει έδαφος, αφού σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ θέλει να πιέσει ψηλά, ο Ισπανός είναι πιο... χρήσιμος.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου, έχουν δοκιμαστεί όλοι οι πιθανοί σχεδιασμοί. Όπως φαίνεται εκεί κάτι ετοιμάζεται...