Σταθερά στους δισεκατομμυριούχους του Forbes o Ιβάν Σαββίδης!

Ιβάν Σαββίδης

i

Ο Ιβάν Σαββίδης / © Intime

Σταθερά στους δισεκατομμυριούχους του Forbes o Ιβάν Σαββίδης!

Άνοδος 79 εκατομμυρίων για την περιούσια του Ιβάν Σαββίδη σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Σταθερά φιγουράρει πλέον το όνομα του Ιβάν Σαββίδη στη λίστα του πασίγνωστου περιοδικού Forbes, που παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση, με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ να βρίσκεται και πάλι μέσα στους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη.

Σύμφωνα με την ανανεωμένη λίστα του Forbes ο Ιβάν Σαββίδης, κατάφερε να αυξήσει την περιουσία του κατά 79 εκατομμύρια δολάρια, φτάνοντάς την πλέον στα 1,7 δισεκατομμύρια.

Πιο συγκεκριμένα, την προηγούμενη σεζόν αυτή είχε μειωθεί στα 1.6 δισεκατομμύρια δολάρια, ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία του Forbes κατάφερε να την ανεβάσει και παλι στα 1.7

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, κατατάσσεται στη θέση 1.709 του Forbes και μάλιστα λογίζεται ως 5ος πιο πλούσιος Έλληνας στον κόσμο. Άλλωστε, ο Ιβάν Σαββίδης λογίζεται ως Έλληνας πολίτης μιας και κατέχει ελληνικό διαβατήριο και καταγωγή.

Άξιο αναφοράς είναι πως στην καρτέλα του ισχυρού άνδρα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην ενασχόληση με τον Δικέφαλο και το ποδόσφαιρο, ενώ σαφώς δεν θα μπορούσε να μην τονιστεί το γεγονός πως στον ίδιο ανήκει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη χρονιά στην οποία μετέχει στις μετρήσεις ο Ιβάν Σαββίδης, αφού το εν λόγω περιοδικό παρακολουθεί την άνοδο της περιουσίας του τουλάχιστον από το 2016, όταν και ξεκίνησε ουσιαστικά αυτή η ενότητα στο εν λόγω ΜΜΕ.