Κάτοικος Καισάρειας έως το 2025 ο Δημήτρης Κολοβέτσιος!

Κάτοικος Καισάρειας έως το 2025 ο Δημήτρης Κολοβέτσιος!

Γιώργος Σακελλαρίου 22:21 - 22.03.2023 / Ανανεώθηκε: 22:21 - 22.03.2023

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Καϊσερίσπορ έως το 2025.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος ενδεχομένως να μην περίμενε μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020, ότι θα βρει ένα νέο σπίτι για αρκετά χρόνια στην Τουρκία.

Ο έμπειρος στόπερ, ο οποίος έχει παίξει σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΑΕΛ, ΠΑΣ Γιάννινα στις 16 του ερχόμενου Οκτωβρίου θα κλείσει τα 32 του χρόνια. Και δεν αποκλείεται να κλείσει και την καριέρα του στη γειτονική χώρα, έχοντας μάλιστα τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλον σύλλογο, με τη φανέλα της Καϊσερίσπορ.

Ο Κολοβέτσιος ανανέωσε σήμερα το συμβόλαιό του με την ομάδα της Καισάρειας στην οποία βρίσκεται για τρίτη σεζόν και έχει 83 συμμετοχές και 2 γκολ. Στις 93 είχε σταματήσει στην ΑΕΚ, στα 85 ματς με το «τριφύλλι», τα οποία θα τα ξεπεράσει έως το τέλος της περιόδου, ενώ 68 ματς είχε στον ΠΑΣ Γιάννινα και 41 στην ΑΕΛ.

Ο Έλληνας αμυντικός, λοιπόν, δέθηκε με την Καϊσερίσπορ και σήμερα υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το 2025, όταν θα είναι πλέον 34 ετών. «Το συμβόλαιο του επαγγελματία ποδοσφαιριστή μας Δημήτριου Κολοβέτσιου παρατάθηκε για 2 χρόνια.

Ευχόμαστε επιτυχία στον ποδοσφαιριστή μας κάτω από την ένδοξη φανέλα μας. Ανακοινώνεται στο κοινό με σεβασμό», αναφερόταν στην ανακοίνωση του τουρκικού συλλόγου.

Ο Κολοβέτσιος, ο οποίος έζησε τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό, δεν έκρυψε τη χαρά του που θα παραμείνει στην Καισάρεια. Στις δηλώσεις του μετά το νέο συμβόλαιο ανέφερε: «Είναι μεγάλη χαρά για μένα η ανανέωση του συμβολαίου μου,για τα επόμενα δύο χρόνια, με την Καϊσερίσπορ. Η παραμονή μου σε αυτή την οικογένεια με τιμά ιδιαιτέρως και νιώθω ευγνωμοσύνη για όλη τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που έχω εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια».