Η Λοριάν ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάνου Κατσέρη

Στη Λοριάν ο Κατσέρης

i

© FC Lorient

Η Λοριάν ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάνου Κατσέρη

Πάνος Κορομηλάς 22:44 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:45 - 23.01.2024

Την απόκτηση του Πάνου Κατσέρη από την Καταντσάρο ως το καλοκαίρι του 2028, ανακοίνωσε και επίσημα η Λοριάν.

Στα γήπεδα της Γαλλίας για λογαριασμό της Λόριαν θα αγωνίζεται πλέον ο Πάνος Κατσέρης

Ο 22χρονος μέσος εντάχθηκε στο γαλλικό σύλλογο και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας. Μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στη Serie B, για λογαριασμό της Καταντσάρο, ο Έλληνας χαφ μετακομίζει στη βορειοδυτική Γαλλία και είναι έτοιμος για νέες παραστάσεις. 

Με τη φανέλα της Καταντσάρο αγωνίστηκε σε 33 ματς με ένα γκολ και δύο ασίστ, ενώ στην τρέχουσα σεζόν ήταν βασικό μέλος της ομάδας στη «μάχη» για μια θέση στα play offs ανόδου. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την παρουσίαση στη νέα του ομάδα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για αυτή την εξέλιξη: 

«Είναι πραγματική ικανοποίηση για μένα να υπογράψω στην Λοριάν. Ο σύλλογος μου προσφέρει την ευκαιρία να συμμετάσχω σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα και να δείξω τι αξίζω στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε αυτήν την εξαιρετική πρόκληση να κρατήσω τον σύλλογο στη Ligue 1.

 Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω αυτόν τον αγώνα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ικανοποιήσω τον σύλλογο, τους προπονητές του, τους νέους συμπαίκτες μου και τους υποστηρικτές. Το να γίνω ο πρώτος Έλληνας παίκτης που φορά αυτή τη φανέλα είναι πραγματική πηγή υπερηφάνειας και ελπίζω να φέρω τιμή σε αυτή τη φανέλα και στη χώρα μου».

Ποιος είναι ο Πάνος Κατσέρης

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Ιουλίου του 2001 και αγωνίστηκε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Ελλάδος. Το 2019 σε ηλικία 18 ετών έφυγε για το εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία, αφού υπέγραψε στην Ετσελέντσα ομάδα της τέταρτης κατηγορίας.

Βούρος: «Θέλω να δω αν υπάρχει παράβαση στην περιοχή του Παναιτωλικού στην τελευταία φάση, οι διαιτητές θέλουμε να παίζουν 50-50»

Βούρος: «Θέλω να δω αν υπάρχει παράβαση στην περιοχή του Παναιτωλικού στην τελευταία φάση, οι διαιτητές θέλουμε να παίζουν 50-50»

Ο Πραξιτέλης Βούρος τα έριξε στη διαιτησία μετά την ήττα του ΟΦΗ επί του Παναιτωλικού (1-2) για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το 2021 πήρε μεταγραφή ως ελεύθερος στην Τσαβέζε, με την οποία αγωνίστηκε μόλις σε πέντε παιχνίδια και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Νουόβα Φλόριντα. Από εκεί πήγε στην Καταντσάρο και πλέον θα παίξει για πρώτη φορά σε μεγάλο πρωτάθλημα, στο γαλλικό για λογαριασμό της Λοριάν.