Καζεμίρο: Έβγαλε selfie φωτογραφία με τον εισβολέα (vid)
i

Καζεμίρο/©instagram

Καζεμίρο: Έβγαλε selfie φωτογραφία με τον εισβολέα (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 08:03 - 19.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο Βραζιλιάνος διεθνής αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας και χάνει το ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας την Κρίσταλ Πάλας. Προηγήθηκε με στον Μπρούνο Φερνάντες αλλά δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του αγώνα. 

Όμως δύο πράγματα ξεχώρισαν στην αναμέτρηση. Αρχικά η εισβολή οπαδού στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος πλησίασε ανενόχλητος τον Καζεμίρο και έβγαλε selfie φωτογραφία μαζί του. Ο Βραζιλιάνος διεθνής των «κόκκινων διαβόλων» δεν έδειξε να δυσανασχετεί με την κίνηση του θαυμαστή του. Αντιθέτως πόζαρε κανονικά και χαμογέλασε προς την κάμερα. 

Όμως στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 80ο λεπτό ο Καζεμίρο έκανε ένα φάουλ που θα μπορούσε να αποφύγει. Ο διαιτητής του έδειξε την κίτρινη κάρτα που θα του στερήσει τη συμμετοχή στο ντέρμπι που ακολουθεί με την πρωτοπόρο στη βαθμολογία Άρσεναλ. Με αυτή την εξέλιξη δεν ήταν ευχαριστημένος. 

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του συγχώρησαν την κάρτα γιατί τους άρεσε η αντίδραση του απέναντι στον οπαδό της ομάδας τους. Θα παραθέσουμε κάποια από τα σχόλια τους στο twitter: «Δεν μπορώ να μην θαυμάσω τον Καζεμίρο που ποζάρει για τη φωτογραφία! Είναι ΘΡΥΛΟΣ», «Ο Καζεμίρο απλά ποζάρει χαλαρά για μια selfie. Ο τύπος είναι ένας ζωντανός θρύλος», «Ο Καζεμίρο είναι ευγενικός. Στέκεται εκεί και χαμογελά για το παλικάρι.»