Πρώτο «στραβοπάτημα» για τη Γιουνάιτεντ μετά το Μουντιάλ
i

Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ / © photo by Clive Rose / Getty Images / Ideal Images

Πρώτο «στραβοπάτημα» για τη Γιουνάιτεντ μετά το Μουντιάλ

Sportal newsroom 23:58 - 18.01.2023 / Ανανεώθηκε: 00:17 - 19.01.2023

Η Κρίσταλ Πάλας έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «κλέβοντας» τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με γκολ στις καθυστερήσεις.

Έκοψε τη φόρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Κρίσταλ Πάλας! Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν... αγκαλιά με την 6η συνεχόμενη νίκη τους στην Premier League, όμως οι «Αετοί» τους τη χάλασαν στις καθυστερήσεις, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική.

Η ομάδα του Τεν Χαχ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας και πολύ καλή ψυχολογία μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι. Στο 43ο λεπτό πήρε το προβάδισμα, με τον Μπρούνο Φερνάντες να βάζει ένα πολύ όμορφο γκολ έπειτα από ασίστ του Έρικσεν.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι εξακολοθούσαν να είναι ανώτεροι, όμως δεν τελείωσαν το παιχνίδι και το πλήρωσαν, αφού στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολίσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Έτσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας (39β.) λίγες μέρς πριν το ντέρμπι με την πρωτοπόρο Άρσεναλ (47β.).

Κρίσταλ Πάλας: Γκουαΐτα, Κλάιν, Γκουεχί, Μίτσελ, Χιουζ (84' Μιλιβόγιεβιτς), Ρίτσαρντς, Ντουκουρέ (71’ Σλουπ), Ολίσε, Ματετά (56’ Εζέ), Ζαχά, Εντουάρ (71’ Αγιού).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαράν, Σο, Γουάν Μπισάκα, Μαρτίνες, Κασεμίρο, Έρικσεν (82’ Φρεντ), Φερνάντες, Ράσφορντ, Άντονι (70’ Γκαρνάτσο), Βέγκχορστ (69’ ΜακΤόμινεϊ).