Κβαρατσχέλια: «Δεν μπορώ να σας βλέπω με δακρυσμένα μάτια - Το όνειρο συνεχίζεται»

Χβίτσα Κβαρατσχέλια

i

© Photo by Fabrizio Carabelli/SOPA Images/LightRocket via Getty Images/Ideal Images

Κβαρατσχέλια: «Δεν μπορώ να σας βλέπω με δακρυσμένα μάτια - Το όνειρο συνεχίζεται»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:26 - 19.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 19.04.2023

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια φρόντισε να «απολογηθεί» στους φίλους της Νάπολι μέσα από τα social media, για το χαμένο πέναλτι και τον αποκλεισμό των «παρτενοπέι» από την προημιτελική φάση του Champions League.

Η Νάπολι έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Μίλαν και μετά την ήττα με 1-0 στο πρώτο ματς του «Σαν Σίρο», έμεινε εκτός συνέχειας. Ένας από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές των «παρτενοπέι» στη ρεβάνς ήταν ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια, ο οποίος αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 82ο λεπτό.

Ο Γεωργιανός σταρ δεν κατάφερε να βρει πολλούς κενούς χώρους για να δημιουργήσει μπελάδες κι όπως και στο πρώτο ματς, η άμυνα των «ροσονέρι» μπλόκαρε τον 22χρονο άσο.

Αμέσως μετά τη λήξη του ματς, ο Κβαρατσχέλια απολογήθηκε στους φίλους της ομάδας του για την αστοχία του με ένα μήνυμα στο Instagram. 

«Μου είναι δύσκολο να βλέπω τα μάτια σας γεμάτα δάκρυα, συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορούσα να σας φέρω χαρά. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μάθω από τη σημερινή εμπειρία. Λυπάμαι βαθιά και είμαι απόλυτα ευγνώμων για την υποστήριξή σας που νιώθω κάθε δευτερόλεπτο! Σας αγαπώ όλους και υπόσχομαι ότι θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί! Υπάρχουν πολλά ματς μπροστά, οπότε το όνειρο συνεχίζεται..», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γεωργιανός άσος.