Η Ράζα Καζαμπλάνκα κάλυψε το κενό του Ουάρντα με τον Κέβιν Σονί

Κέβιν Σονί

i

© Intime

Η Ράζα Καζαμπλάνκα κάλυψε το κενό του Ουάρντα με τον Κέβιν Σονί

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:02 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 26.08.2023

Ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, Κέβιν Σονί θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Αμρ Ουάρντα στη Ράζα Καζαμπλάνκα.

Μπορεί η μεταγραφή του Αμρ Ουάρντα στη Ράζα Καζαμπλάνκα να μην είχε αίσιο τέλος, ωστόσο η ομάδα από το Μαρόκο τον αντικατέστησε με έναν άλλον «Έλληνα». Ο λόγος γίνεται για τον Κέβιν Σονί, ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης. Να σημειωθεί πως ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός πέρυσι έπαιξε με τη μορφή δανεισμού σε Χατάισπορ και Άδανα Ντεμίρσπορ, ενώ συνολικά με τη φανέλα των «Αρκάδων» μέτρησε έξι γκολ και δύο ασίστ σε 32 ματς.

Πλέον, θα αγωνίζεται εκτός απροόπτου στη Ράζα Καζαμπλάνκα, αφού βρίσκεται ήδη στο Μαρόκο για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο.

Το «σοκ» με Ουάρντα

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, ο οποίος είναι αρκετά γνωστός στη χώρα μας λόγω του περάσματος του από το πρωτάθλημα της Super League, μόλις 12 μέρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τη Ράζα Καζαμπλάνκα, έμεινε ελεύθερος.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος του Μαρόκου με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία για λύση της συνεργασίας τους, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να επικαλείται ψυχολογικούς και προσωπικούς λόγους. «Κατόπιν του αιτήματος του Αμρ Ουάρντα για να αποχωρήσει από την ομάδα λόγω ψυχολογικών και προσωπικών λόγων, καταλήξαμε σε αμοιβαία συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της η Ράζα Καζαμπλάνκα.

Κάπως έτσι, ο Ουάρντα κατάφερε να πάρει την ελευθέρας του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως επέστρεψε και τα λεφτά της προκαταβολής που εισέπραξε.

Λίγες ώρες μετά από το συγκεκριμένο σίριαλ, ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πιο αναλυτικά, ο 29χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός, πρώην παίκτης των Παναιτωλικού, ΠΑΟΚ και Ατρομήτου, συμφώνησε με τη Δόξα Κατωκοπιάς για τον επόμενο χρόνο και θα φορέσει τρίτη φανέλα από το πρωτάθλημα της Μεγαλονήσου μετά από αυτές των Απόλλωνα Λεμεσού κι Ανόρθωσης.

Στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει επίσης ρήτρα που αναφέρει πως τον ερχόμενο Γενάρη ο Ουάρντα μπορεί να αποχωρήσει για ομάδα της επιλογής του.