Ένας περίεργος κανόνας της Bundesliga δείχνει ότι ο Κέιν δεν έχει ακόμη πετύχει χατ-τρικ με την Μπάγερν (vid)

Χάρι Κέιν

i

©Printscreen

Ένας περίεργος κανόνας της Bundesliga δείχνει ότι ο Κέιν δεν έχει ακόμη πετύχει χατ-τρικ με την Μπάγερν (vid)

Κώστας Τόπας 09:29 - 07.11.2023

Ο Χάρι Κέιν πέτυχε το τρίτο του χατ-τρικ για τη Μπάγερν Μονάχου στη σύγκρουσή της με την Μπορούσια Ντόρτμουντ το Σάββατο, ή ενδεχομένως να μην το έχει κάνει επίσημα, σύμφωνα με τους περίεργους γερμανικούς κανόνες.

Το να σκοράρει τρία γκολ σε ένα παιχνίδι είναι το όνειρο κάθε επιθετικού. Τον Σεπτέμβριο, ο Κέιν κατάφερε να πετύχει τα τρία πρώτα του γκολ σε ένα παιχνίδι για την Μπάγερν μετά την καλοκαιρινή του μεταγραφή από την Τότεναμ, καθώς η ομάδα του αρχηγού της Αγγλίας συνέτριψε τη Μπόχουμ με 7-0 στην Bundesliga.

Επειτα, ο Χάρι Κέιν πέτυχε άλλα τρία γκολ στην εμφατική νίκη της Μπάγερν με 8-0 επί της Ντάρμσταντ. Σε όλο τον κόσμο, τα τρία γκολ στο ίδιο παιχνίδι για έναν παίκτη περιγράφονται ως χατ-τρικ και έτσι ο Κέιν το έχει ήδη πετύχει στα γήπεδα της Γερμανίας.

Όμως, σύμφωνα με τους κανόνες της Bundesliga, ο Κέιν τεχνικά δεν έχει πετύχει ακόμη το πρώτο του χατ-τρικ για την Μπάγερν και οι κανονισμοί φαίνεται να κάνουν το έργο αρκετά δύσκολο. Στη Γερμανία, οι παίκτες πρέπει να σκοράρουν τα τρία γκολ τους στη σειρά και στο ίδιο ημίχρονο.

 Αυτό σημαίνει ότι επειδή τα γκολ του Κέιν μοιράστηκαν και στα δύο ημίχρονα ή με άλλους παίκτες της Μπάγερν να σκοράρουν ενδιάμεσα, τεχνικά δεν έχει καταφέρει ακόμα το πρώτο του χατ-τρικ στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο Κέιν εξακολουθεί να μην έχει σπίτι στο Μόναχο, αλλά μένει σε πολυτελή σουίτα με 10.000 ευρώ τη βραδιά
BUNDESLIGA

13:03 - 06.11.2023

Ο Κέιν εξακολουθεί να μην έχει σπίτι στο Μόναχο, αλλά μένει σε πολυτελή σουίτα με 10.000 ευρώ τη βραδιά

Ο Χάρι Κέιν έχει μετακομίσει στο Μόναχο από τον περασμένο Αύγουστο, ωστόσο ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει το ιδανικό σπίτι για εκείνον και τη σύντροφο του κι έτσι επικεντρώνεται στο να σκοράρει το ένα γκολ μετά το άλλο με την Μπάγερν.

Ένα παράδειγμα αυτού που συνέβη στο παρελθόν ήρθε για την Ντόρτμουντ και περιλάμβανε δύο παίκτες που τώρα κάνουν αγωνίζονται σε διαφορετικές πλευρές του Μάντσεστερ, τους Έρλινγκ Χάαλαντ και τον Τζέιντον Σάντσο. Ο Νορβηγός είχε σημειώσει τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο του ντεμπούτου του στη Bundesliga στη νίκη με 5-3 επί της Άουγκσμπουργκ τον Ιανουάριο του 2020, αλλά του αρνήθηκαν ένα χατ-τρικ με την κλασική έννοια λόγω του ότι ο Σάντσο βρήκε δίχτυα μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου τέρματος του Χάαλαντ.