Ο ασταμάτητος Κέιν ισοφάρισε το ρεκόρ του Λεβαντόφσκι

Χάρι Κέιν

i

Χάρι Κέιν/©Photo by Daniel Kopatsch/Bundesliga/Getty Images

Ο ασταμάτητος Κέιν ισοφάρισε το ρεκόρ του Λεβαντόφσκι

Ο «καυτός» Χάρι Κέιν έφτασε τα 22 γκολ στη Bundesliga με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και ταυτόχρονα έπιασε το ρεκόρ του Λεβαντόφσκι.

Η Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις της για το 2024, με τον Χάρι Κέιν να βρίσκει δίχτυα για ακόμη ένα ματς. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ παρουσιάστηκε σοβαρή κόντρα στη Χόφενχαϊμ (3-0) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Bundesliga, έκανε το καθήκον της και πανηγύρισε άνετα το τρίποντο της νίκης, η οποία αποτέλεσε ξεχωριστή για τον Άγγλο επιθετικό. 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τότεναμ «σφράγισε» το τελικό αποτέλεσμα στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης, έφτασε τα 22 τέρματα και ισοφάρισε το ρεκόρ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι για τα περισσότερα τέρματα στο πρώτο μισό της σεζόν του γερμανικού πρωταθλήματος. Το συγκεκριμένο επίτευγμα κατείχε μόνος του ο Πολωνός «killer», ο οποίος είχε βρει τα αντίπαλα δίχτυα 22 φορές στο πρώτο μισό της σεζόν 2020/21. 

Ο Χάρι Κέιν αποτελεί τον σούπερ σταρ για τους Βαυαρούς στην «αιχμή του δόρατος» και στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς δείχνει πιο... καυτός από ποτέ. Συνολικά με τη φανέλα της Μπάγερν τη φετινή σεζόν, ο Άγγλος φορ έχει καταγράψει 23 συμμετοχές, με απολογισμό 26 γκολ και οκτώ ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. 

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της χθεσινής (12/1) αναμέτρησης, ο Μουσιάλα άνοιξε τον χορό των τερμάτων και στην επανάληψη «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του με ένα δεύτερο προσωπικό τέρμα, ενώ ο Κέιν έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα λίγα λεπτά πριν τη λήξη.