Εύκολη επικράτηση για την Μπάγερν Μονάχου επί της Χόφενχαϊμ με σούπερ Μουσιάλα

Μπάγερν Μονάχου - Χόφενχαϊμ

i

© PrtScr

Εύκολη επικράτηση για την Μπάγερν Μονάχου επί της Χόφενχαϊμ με σούπερ Μουσιάλα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:26 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:28 - 12.01.2024

Έχοντας τον Μουσιάλα σε τρομερά... κέφια, η Μπάγερν Μονάχου πανηγύρισε άνετα το τρίποντο κόντρα στη Χόφενχαϊμ (3-0).

Η Μπάγερν Μονάχου παρουσιάστηκε σοβαρή κόντρα στη Χόφενχαϊμ (3-0) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Bundesliga, έκανε το καθήκον της και με τους Μουσιάλα και Κέιν να πετυχαίνουν τα γκολ, πανηγύρισε ακόμη ένα τρίποντο.

Αρχικά αξίζει να σημειωθεί πως πριν τη σέντρα, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων τίμησαν τη μνήμη του Φραντς Μπεκενμπάουερ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή και προκάλεσε θλίψη στο γερμανικό ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, η ομάδα του Τούχελ έδειξε τα... δόντια της από νωρίς. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο (18΄), ο Μουσιάλα άνοιξε το σκορ και χάρισε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με ένα... άπιαστο σουτ μέσα από την περιοχή.

Στη συνέχεια, η Χόφενχαϊμ έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, πήρε μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο τα βρήκε... σκούρα στο επιθετικό κομμάτι. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Βαυαρούς να βρίσκονται μπροστά στο σκορ και να έχουν τον έλεγχο.

Στην επανάληψη, το σκηνικό του ματς παρέμεινε ίδιο. Η Μπάγερν συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 70ο λεπτό βρήκε και δεύτερο τέρμα, ξανά με τον Μουσιάλα. Ο 20χρονος Γερμανός συνδυάστηκε εξαιρετικά με τον Σανέ κι εκτέλεσε υποδειγματικά για το 2-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (74΄), ο Πρόμελ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τη Χόφενχαϊμ με αριθμητικό μειονέκτημα.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κέιν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, πλάσαρε ιδανικά και «σφράγισε» το τελικό αποτέλεσμα (3-0).

Με αυτήν τη νίκη, η Μπάγερν Μονάχου παρέμεινε στη 2η θέση κι έφτσε στο -1 από την κορυφή. Από την άλλη, η Χόφενχαϊμ έχασε την ευκαιρία να πατήσει εξάδα, μένοντας στους 24 πόντους.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA:

«Ο Μπεκενμπάουερ ένιωθε μοναξιά τα τελευταία χρόνια της ζωής του»: Η δραματική αναφορά ενός πρώην διοικητικού μέλους της Μπάγερν
BUNDESLIGA

18:18 - 12.01.2024

«Ο Μπεκενμπάουερ ένιωθε μοναξιά τα τελευταία χρόνια της ζωής του»: Η δραματική αναφορά ενός πρώην διοικητικού μέλους της Μπάγερν

Ο Χέλμουτ Μάρκβορτ, πρώην μέλος της διοίκησης της Μπάγερν Μονάχου, σχολίασε ότι τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο Φραντς Μπεκενμπάουερ ένιωθε αρκετή μοναξιά.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: