Ο Ανρί αποκάλυψε ότι ο Κέιν είναι δυσαρεστημένος στη Μπάγερν

Χάρι Κέιν

i

PrtScr

Ο Ανρί αποκάλυψε ότι ο Κέιν είναι δυσαρεστημένος στη Μπάγερν

Κώστας Τόπας 11:06 - 05.03.2024

Ο Τιερί Ανρί αποκάλυψε ότι ο Χάρι Κέιν δεν διανύει και τις καλύτερες του ημέρες στη Μπάγερν Μονάχου.

Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν βιώνει ανάμεικτα συναισθήματα τη φετινή σεζόν. Έχει καταγράψει 31 γκολ σε προσωπικό επίπεδο από τότε που έφυγε από την Τότεναμ για τη Γερμανία, αλλά είδε τη Μπάγερν να χάνει 10 βαθμούς στην κούρσα του τίτλου της Bundesliga κι απόψε (05/03, 22:00) παλεύει για την ανατροπή κόντρα στη Λάτσιο για τους «16» του Champions League.

Ο Κέιν μετακόμισε στο Μόναχο για να ολοκληρώσει τη μακρά αναμονή του για τα μεγάλα ασημικά, αλλά θέλει επίσης να γίνει πιο ολοκληρωμένος φορ. Μέρος αυτής της διαδικασίας περιλαμβάνει την προσθήκη περισσότερων ασίστ στο παιχνίδι του.

Ο θρύλος της Άρσεναλ, Τιερί Χένρι, είναι εντυπωσιασμένος από την πρόοδο του Χάρι Κέιν, με τον Γάλλο που έχει κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο να λέει στο Sky Sports την επιθυμία του 30χρονου να γίνει ακόμα καλύτερος.

«Η εξέλιξη του Χάρι Κέιν ήταν εξαιρετική. Όταν πήγα να δω τον Κέιν, του είπα: "Θέλεις να προσθέτεις ασίστ στο παιχνίδι σου;" Είπε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι ευχαριστημένος με τις ασίστ μου και πρέπει να κάνω περισσότερα». Και ξέρετε τι, τρέφω σεβασμό για τους ανθρώπους που μιλούν και το υποστηρίζουν. Και μπορείτε να δείτε εννοώ ότι ο τρόπος που παίζει είναι απλά… όταν μιλάμε για έναν ολοκληρωμένο επιθετικό, για μένα το είπα τόσες φορές που μιλάμε ότι ο Πάτρικ Κλάιβερτ ήταν ολοκληρωμένος ως επιθετικός.

Η Μπάγερν έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τον Τσάμπι Αλόνσο
BUNDESLIGA

09:09 - 05.03.2024

Η Μπάγερν έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τον Τσάμπι Αλόνσο

Σύμφωνα με το Sky Sport Γερμανίας, η Μπάγερν Μονάχου έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Τσάμπι Αλόνσο για να γίνει ο διάδοχος του Τόμας Τούχελ το επόμενο καλοκαίρι. Και αυτές οι πρώτες κουβέντες μεταξύ των δύο πλευρών είναι θετικές.

Δεν λέω ότι ήταν ο καλύτερος επιθετικός στην ιστορία, αλλά οι ολοκληρωμένοι επιθετικοί μπορούσαν να τα κάνουν όλα. Ο Κέιν μπορεί να τα κάνει όλα. Μπορεί να μπει στη μεσαία γραμμή, να χτυπήσει μια μπάλα στον εξτρέμ, να έρθει να πάρει την μπάλα από τον κρατούμενο χαφ, να παίξει μέσα από τις γραμμές. Ο τρόπος που παίζει ο Κέιν αυτή τη στιγμή είναι ένας ολοκληρωμένος επιθετικός».