Ξεκίνησαν οι συζητήσεις ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Φλικ
i

© Intime

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Φλικ

Γιάννης Λιβανός 10:37 - 03.03.2024

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με τον Χάνσι Φλικ, προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του Τσάβι, που όπως είναι γνωστό εδώ και λίγο καιρό αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ισπανικής ομάδας το καλοκαιρί.

Εδώ και περισσότερο από έναν μήνα ο Τσάβι ανακοίνωσε πως δεν θα κάθεται στον πάγκο της Μπαρτσελόνα τη νέα χρονιά. Έτσι η ισπανική ομάδα βρίσκεται σε μία διαδικασία αναζήτησης προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της γερμανικής εφημερίδας «Bild», η ομάδα της Καταλονίας έχει ήδη κάνει κρούση στον Χάνσι Φλικ, προκειμένου αυτός να καθίσει στην άκρη του πάγκου της.

Ο Φλικ απέχει από τους πάγκους εδώ και έναν χρόνο, από όταν απολύθηκε από τη θέση του ως προπονητής της Εθνικής Γερμανίας. Ο 59χρονος τεχνικός δεν έχει προπονήσει ποτέ εκτός Γερμανίας, αλλά στο πέρασμά του από την Bundesliga μετρά 2 πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Γερμανίας, ένα Champions League, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων καθώς και το Σούπερ Καπ UEFA.

Στην Ισπανία πάντως κυκλοφορούν φήμες πως η διοίκηση της Μπαρτσελόνα προβληματίζεται σχετικά με τον 59χρονο προπονητή καθώς δεν έχει δουλέψει καθόλου μακριά από την πατρίδα του, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω.

Δίλημμα στην Μπαρτσελόνα με Λεβαντόφσκι
LA LIGA

15:29 - 02.03.2024

Δίλημμα στην Μπαρτσελόνα με Λεβαντόφσκι

Το μέλλον του Πολωνού επιθετικού στην Μπαρτσελόνα είναι δυσοίωνο. Η προσφορά και η αφοσίωση του εκτιμάται ιδιαίτερα από τον σύλλογο, ωστόσο ο επόμενος προπονητής θα πρέπει να παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση, για το αν ο Λεβαντόφσκι θα συνεχίσει ή όχι στους «μπλαουγκράνα».

Ωστόσο ο ίδιος ο Φλικ έχει «ψηθεί» πολύ στην ιδέα να κοουτσάρει την Μπαρτσελόνα, προτιμώντας μάλιστα να αναλάβει τους «μπλαουγκράνα» από την πρώην ομάδα του, Μπάγερν Μονάχου.